Protesto Alanının Güvenliğini Sağlamaya Çalışan Polise Saldırı (2) - Son Dakika
Güncel

Protesto Alanının Güvenliğini Sağlamaya Çalışan Polise Saldırı (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik kamerası görüntüsü, Diyarbakır'daki polise silahlı saldırı- Sur ilçesinde 1 polisin yaralandığı, 1 kadın teröristin etkisiz hale getirildiği saldırı anı polis kamerasınca kaydedildi- Diyarbakır Valiliği: - "Saldırıdan bir kadın polis üzerindeki çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu, 1 polis memuru ise sırtından yaralandı.

02.12.2015 16:36

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik kamerası görüntüsü, Diyarbakır'daki polise silahlı saldırı- Sur ilçesinde 1 polisin yaralandığı, 1 kadın teröristin etkisiz hale getirildiği saldırı anı polis kamerasınca kaydedildi- Diyarbakır Valiliği: - "Saldırıdan bir kadın polis üzerindeki çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu, 1 polis memuru ise sırtından yaralandı. Terörist, diğer polis memurlarına yönelmesi üzerine olay yerindeki güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi" Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki polise silahlı saldırı anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.İlçede 1 polis memurunun yaralandığı, 1 kadın teröristin etkisiz hale getirildiği saldırıya ilişkin polis kamerasınca kaydedilen görüntülerde, ilan edilen sokağa çıkma yasağı kapsamında Gazi Caddesi girişinde güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin ilçeye giriş ve çıkışlarda üst araması yaptığı görülüyor.Kayıtların devamında arama noktasındaki bir kadın polise, üst araması yaptığı kadın teröristin çantasından çıkardığı tabanca ile saldırıda bulunması yer alıyor.Teröristin daha sonra etrafa rastgele ateş açtığı kayıtlara yansıyor.Görüntülere göre, açılan ateş sonucu çevredeki vatandaşlar panikle kaçmaya çalışıyor.Kadın teröristin sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçeden sivil vatandaş gibi çıkmaya çalıştığı tahmin ediliyor.- Kadın polis çelik yelek sayesinde kurtulduValilikten yapılan açıklamada, ilçede uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle oluşturulan kontrol noktasında bulunan polis memurlarına saat 13.00 sıralarında terör örgütü mensubu bir kadın tarafından silahlı saldırı düzenlendiği anımsatıldı."Saldırıdan bir kadın polis üzerindeki çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu, 1 polis memuru ise sırtından yaralandı. Terörist diğer polis memurlarına yönelmesi üzerine olay yerindeki güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verilen açıklamada, olayla ilgili başlatılan detaylı incelemenin sürdüğü kaydedildi.

Protesto Alanının Güvenliğini Sağlamaya Çalışan Polise Saldırı (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Protesto Alanının Güvenliğini Sağlamaya Çalışan Polise Saldırı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merve:
    Ya lütfen bu sokaga cıkma yasası kalksın ya.yeter okuldan egitimimizden hep geri kalıyoz 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement