Q7 ile Soygun - Son Dakika
Güncel

Q7 ile Soygun

Q7 ile Soygun

Bir Markete Lüks Ciple Gelen Hırsızlar, Yaklaşık 15 Bin Liralık Sigara Çalarak Kayıplara Karıştı.

07.01.2011 13:36  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eseyurt'ta bulunan bir markete lüks ciple gelen kar maskeli hırsızlar, yaklaşık 15 bin liralık sigara çalarak kayıplara karıştı.

7 dakika içerisinde işyerinin kepeklerini demir makası ile keserek 200 karton sigara çalan hırsızların rahat tavırları dikkat çekti.

Hırsızlardan biri sigara dolu olduğunu zannederek aldığı kartondan çöp çıkınca ne yapacağını şaşırdı

Esenyurt'ta bulunan bir market 7 Kasım 2010 tarihinde kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Soygun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sabah saat 06.30 sıralarında meydana gelen ve ve toplam 7 dakika süren hırsızlık, çevredeki vatandaşların işyerinin sahibine telefonla haber vermesi üzerine ortaya çıktı. Soyulan işyerine gelerek güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen dükkan sahibi olayı hemen polise bildirdi.Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, hırsızlığın yapıldığı plakası kapatılmış siyah cipin peşine düştü. Görgü şahitleri, işyerinin önünden siyah Audi Q7 marka bir cipin hızla uzaklaştığını belirtti.

YANLIŞLIKLA ÇÖP KUTUSUNU ALDI

Güvenlik kamerası görüntülerinde saat 06.32 sıralarında siyah bir cip işyeri önüne yanaşıyor. Bir süre bekleyen cipin içindeki üç kişiden biri araçtan inerek demir makasıyla işyerinin kepenklerini kesmeye başlıyor. Bu sırada ikinci kar maskeli kişi de cipten inerek işyerinin önüne gelirken, diğer hırsızın demir makasını araca geri götürdüğü görülüyor. İşyerinin kepenklerini açmaya çalıştıkları sırada işyeri önüne gelen bir kişi nedeniyle paniğe kapılan hırsızlar hızla cipe biniyor.

Bir süre aracın içinde bekleyen kar maskeli ve eldivenli hırsızlar, daha sonra gelerek işyerinin kepengini açıp içeri giriyor. Hırsızlardan birinin işyerine girer girmez girişte bulunan alarmın kablosunu kopardığı da görülüyor. İçeri girerek karanlıkta ilk kutuyu alan hırsız, daha sonra aracın yanına geliyor. Aldığı kutunun işyerinin çöp kutusu olduğunu fark eden hırsız, çöpleri yere dökerek tekrar işyerine giriyor. Hızlı bir şekilde işyerindeki sigara kartonlarını araçlarına taşıyan hırsızların, o sırada yanlarından geçen servis minibüsünü de önemsemeyerek rahat hareket ettikleri dikkat çekti.

15 BİN LİRALIK HIRSIZLIK

Çevreden geçen araçlara aldırış etmeden hırsızlığa devam eden şüpheliler kutulara doldurdukları sigara kartonlarını arabanın bagajına doldurmaya devam etti.Bu sırada yanlarından geçen bir kadının da dikkatini çekmeyen hırsızlar, işyerindeki sigara kartonlarının tamamını aldıktan sonra kapıyı da açık bırakarak araçlarına binip hızla olay yerinden uzaklaştı. İşyerinin içinde bulunan kameraya yansıyan görüntüler ise iki hırsızın kepengi açması ve birinin alarmı iptal etmesi ile başlıyor.

Görüntülerde içeride bulunan tezgahın arkasına geçen bir hırsız, karton kutulara koyduğu sigaraları gelen arkadaşına veriyor. Diğer hırsızın kutuları arabaya taşıması ile devam eden görüntülerde, hırsızlık sırasında çok sayıda aracın işyerinin önünden geçtiği görülüyor. Olaydan sonra işyeri sahiplerinin yaptığı tespitler sonucunda dükkandan 15 bin TL değerinde 200 karton sigaranın çalındığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Q7 ile Soygun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement