Ramazan Şenlikleri'nde Başkan Özalp'ten Müjdeli Haberler - Son Dakika
Güncel

Ramazan Şenlikleri'nde Başkan Özalp'ten Müjdeli Haberler

Ramazan Şenlikleri\'nde Başkan Özalp\'ten Müjdeli Haberler

Beypazarı Belediyesi'nin Ramazan süresince gerçekleştirdiği şenlikler Ankara Parkı'nda Grup Sahra Konseri ile sona erdi.

04.08.2013 15:37

Beypazarı Belediyesi'nce gerçekleştirilen Ramazan Şenliklerinin finali Ankara Parkı'nda Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp ve eşi Hamide Özalp, Belediye Meclis Üyesi Vildan Çalışkan ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Aşuk ile Maşuk gösterisi ile başlayan program Karagöz ve Hacivat'ı canlandıran oyuncuların çocuklarla birlikte gerçekleştirdiği etkinlikler ve tiyatro oyunu ile devam etti. Programda son olarak Grup Sahra sevilen ilahilerini semazenlerin sema gösterileri eşliğinde seslendirdi.

Bir teşekkür konuşması yapan Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp alanda bulunan vatandaşlara bayram sonrası da muhteşem bir eğlencenin gerçekleştirileceği müjdesini verdi. Özalp "Bölgemizin en büyük ihtiyaçlarından biride böyle bir parktı. Bu parkımızda çeşitli etkinlikler yapıyoruz. 12 - 17 Ağustos tarihleri arasında bir hafta boyunca bu park eğlence merkezi gibi olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mahallede Şenlik Var panayırı kurularak birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Çocuklar çeşitli oyun gruplarında ücretsiz eğlenecekler" dedi.

Beypazarı'nı bekleyen diğer önemli gelişmeler hakkında bilgi veren Özalp "İlçemize doğalgazın gelmesi artık netleşti. Enerji Bakanlığı'nda protokoller imzalandı. Önümüzdeki aylarda sayın bakanımız gelerek bu müjdeyi verecek. Bulgurdede Mevkii'nde İçme Suyu Arıtma Tesislerimizin ihalesi yapılıyor, kışa doğru evlere daha sağlıklı, tertemiz içme suyu ulaştıracağız. Pissu arıtma tesisimizinde bu yıl içerisinde temelini atacağız. Beypazarı'nın hiçbir yerinde kanalizasyon kokusu olmayacak. Yine bu yıl içerisinde Oğuzkent ve Hacıkara Mahallesi kapalı pazarlarımız tamamlanmış olacak. Beypazarı'nın altyapısını tamamen yeniledik. 3 Mahallemiz kaldı. Hamzalar Mahallesinde çalışıyoruz. Bulgurdede, Ayvaşık ve Boztepe mahalleleri ile çalışmaları tamamlamış olacağız. Beypazarı'nda çamura toza son veriyoruz. Belirli bölgelerimizde kilit taşı, bazı bölgelerimizde de asfalt çalışmalarımız kışa kadar devam edecek. Daha temiz ve modern bir Beypazarı için bu ay içerisinde yeni süpürge araçlarımız gelecek. Geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyoruz. Bazı ilkleri gerçekleştirdik. Bu ilklerden biri olan TOKİ konutlarımızın anahtarlarını eylül ayı içerisinde teslim edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Şenlikleri'nde Başkan Özalp'ten Müjdeli Haberler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement