Rize'de kaybolan kadın için arama çalışmaları 8. gününde devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Rize'de kaybolan kadın için arama çalışmaları 8. gününde devam ediyor

Rize'nin Ardeşen ilçesinde odun toplamak için sahile giden Zeynep Bekar, fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılarak kayboldu. Ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Bekar'ı arama çalışmaları, 8. gününde de devam ediyor. Sahil boyunca karadan, havadan ve denizden yapılan aramalara yaklaşık 100 kişilik ekipler katılıyor.

04.12.2023 21:16

RİZE'de odun toplamak için gittiği sahilde fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılıp, kaybolan Zeynep Bekar'ı (52) arama çalışmaları, 8'inci günde sürüyor.

Ardeşen ilçesinde yaşayan Zeynep Bekar, 27 Kasım'da odun toplamak için gittiği sahilde fırtına nedeniyle oluşan dalgalara kapılıp, kayboldu. Evine dönmeyen Bekar için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. AFAD ve polis ekipleri, bölgede çalışma yaptı. Sahilde yapılan aramada Bekar'a ait olabileceği düşünülen çizme teki, bulundu. Bekar'ı arama çalışmaları, 8'inci günde sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Sahil boyunca karadan, havadan ve denizden çalışmalarını sürdüren yaklaşık 100 kişilik ekipler, kıyıdan gözlemlerde bulunuyor. Ekipler, Ardeşen'in sınır ilçelerinde de aramalarına devam ediyor. (DHA)

Rize\'de kaybolan kadın için arama çalışmaları 8. gününde devam ediyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de kaybolan kadın için arama çalışmaları 8. gününde devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement