Rusya'da Akaryakıt İstasyonunda Patlama: 30 Ölü, 105 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Rusya'da Akaryakıt İstasyonunda Patlama: 30 Ölü, 105 Yaralı

Rusya'ya bağlı Dağıstan özerk cumhuriyetinin Mahaçkale kentindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 30'a, yaralı sayısı 105'e ulaştı. Patlama sonucunda çıkan yangın 3,5 saat süren çalışmaların ardından söndürüldü. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

15.08.2023 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'ya bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nin Mahaçkale kentindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 35'e yükseldi.

Rusya'da Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nin Mahaçkale kentindeki bir akaryakıt istasyonunda yangın sonrası meydana gelen patlamanın bilançosu ağırlaşıyor. Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, 5 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı, toplam can kaybının 35'e yükseldiği bildirildi. Bölgedeki arama çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

Yangın ilk olarak araç servisinde çıktı

Mahaçkale'de akşam saatlerinde bir araç servisinde meydana gelen patlama sonrası yangın çıkmış, alevler akaryakıt istasyonuna sıçramıştı. Çevredeki çok sayıdaki kişi tahliye edilirken, istasyonda da art arda patlamalar meydana gelmişti. 500 metrekarelik alana yayılan yangın 3,5 saat süren çalışmaların ardından söndürülmüştü.

Araç servisindeki patlamanın nedeni henüz bilinmiyor. - DAĞISTAN

Rusya\'da Akaryakıt İstasyonunda Patlama: 30 Ölü, 105 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rusya'da Akaryakıt İstasyonunda Patlama: 30 Ölü, 105 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement