Sabancı'nın Çalınan Porsche'u Suriye'den Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sabancı'nın Çalınan Porsche'u Suriye'den Çıktı

Demet Sabancı Çetindoğan'ın 10 Ağustos 2014 tarihinde çalınan Porsche marka lüks aracının Reyhanlı'dan Suriye'ye geçirildiği ortaya çıktı.

20.11.2015 08:45  Güncelleme: 10:37

Ünlü iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan'ın 15 ay önce çalınan Porsche marka lüks aracının sahte evraklar düzenlenerek Suriye'ye götürülüp satıldığı ortaya çıktı.

ÇALIŞIR HALDE BIRAKMIŞTI

İstanbul Yeniköy'de 10 Ağustos 2014 tarihinde ünlü iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan'ın şoförü, garaja gittiği sırada aracı sağa çekerek çalışır halde bırakmış, başka araçtan inen bir kişi 800 bin liralık otomobili çalmıştı.

REYHANLI'DAN SURİYE'YE GEÇTİ

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Porsche marka lüks otomobilin sahte evraklarla Suriye'ye götürüldüğünü ve satıldığını belirledi. Polisin tespitlerine göre Porsche marka araç bir TIR'ın kasasına bindirilerek ilk olarak Hatay'a götürüldü. Araç buradan, önce çalıntı araçların geçiş noktası olan Reyhanlı'ya, ardından da Suriye'ye geçirildi.

(Kaynak: Sabah)

Sabancı\'nın Çalınan Porsche\'u Suriye\'den Çıktı

Son Dakika Güncel Sabancı'nın Çalınan Porsche'u Suriye'den Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Omar: Koskoca tir içinde otoyla geçiyor sınırdan gören duyan yok arap hayranlığı akp tir ları gorenide hapseder 6 9 Yanıtla
  • unnberto: Inş bigunde seni kacirirlar 6 2 Yanıtla
  • xyz: ww. ülkenin %49,5 insan olmadığı için ne yapacaksın insanlıktan çıkıyorsun. 3 5 Yanıtla
  • Dersimm: Zenginin malı zügürtün çenesini yorar bi sorun hanımefendıye cok üzülmüşmü nasıl olsa para cok 7 0 Yanıtla
  • MAŞALLAH: Yerli arabaya bin 1 2 Yanıtla
  • Muhtar: Yeni herzaman iyidir 0 0 Yanıtla
  • HDP ( Hastalar Dayanışma Partisi ): Bu gece ruyamda bizim köylüleri ( ibram,cemal,3.?) gördüm.benimle hiç konuşmadilar.belediye otobüsünün içinde en arkada sigara püfletiyorlardi.yasak masak dinlemediler.ibram sigarayi seneler önce bırakmıştı.neyse, onlar benimle konuşmayinca ben otobüten indim.bu rüya yı çözebilen var mi? 0 0 Yanıtla

Advertisement