Sabır Ödüllü Annenin de Sabrı Taştı - Son Dakika
Güncel

Sabır Ödüllü Annenin de Sabrı Taştı

Sabır Ödüllü Annenin de Sabrı Taştı

Emre BAYLAN Antalya, (DHA) - Antalya'nın 'sabır' ödüllü annesi Gülsüm Kabadayı'nın da sabrı taştı ve Hakkari'de 24 askerin şehit düştüğü terör saldırısını protesto için sokağa çıktı.

22.10.2011 19:57

Emre BAYLAN Antalya, (DHA) - Antalya'nın 'sabır' ödüllü annesi Gülsüm Kabadayı'nın da sabrı taştı ve Hakkari'de 24 askerin şehit düştüğü terör saldırısını protesto için sokağa çıktı. Yoğun bakımda tanıyıp sevdiği vücudu tamamen felçli ve kimsesiz 'Umut Bebek'e gönüllü annelik yapan 10'uncu Uluslararası Eyyüpnebi Sabır Ödülü'nün sahibi Kabadayı, elinde Türk bayraklarıyla Antalya'da teröre lanet mitingine katıldı.

Antalya'da CHP ve MHP'nin yanı sıra Antalya Barosu, Antalya Tabip Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği gibi sivil toplum ve meslek örgütlerinden oluşan 'Ulusal Güçler Birliği' Hakkari'de yaşanan terör saldırısını protesto için miting düzenledi. Miting için Yavuz Özcan Parkı'nda toplanıldı. Buradan yaklaşık 2 bin kişi Konyaaltı'nda bulunan Şehitler Parkı'na doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüş boyunca 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atıldı. Antalya'daki eyleme katılanlar hükümeti istifaya davet etti. Yürüyüş boyunca evlerinin ve işyerlerinin balkonundan çok sayıda insan alkışlarla protestoya destek verdi.

Çukurca'da şehit düşen askerlerin isimlerini tek tek okunduğu ve katılımcıların 'Yaşıyor' diyerek selamladığı gösteride, teröre ve terör örgütüne yönelik büyük öfke vardı.

Mitingteki o öfkeyi paylaşanlardan biri de Antalya'nın 'sabır' ödüllü annesi Gülsüm Kabadayı oldu. Antalya'da yoğun bakımda tanıyıp sevdiği kimsesiz ve vücudu tamamen felçli Umut Bebek'in gönüllü annesi olduğu için Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi tarafından geçen yıl verilen 10'uncu Uluslararası Eyyüpnebi Sabır Ödülü'ün sahibi olan Kabadayı, Türk bayraklarıyla eyleme katıldı.

Antalya'da düzenlenen teröre lanet mitingi Şehitler Parkı'nda son buldu.

UMUT BEBEK ONA EMANET

Antalya- Serik Karayolu'nun 16'ncı kilometresinde, bir aracın çarpıp kaza yerinde bıraktığı ve vücudunun tamamı felç olan genç, bilinci kapalı olarak 30 Ağustos 2008 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Hastanedekilerin 'Umut Bebek' adını verdiği genci hastanede tanıyan Gülsüm Kabadayı, yoğun bakımdaki 312 gün boyunca hiç yalnız bırakmadı. Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, tedavisi tamamlanan genci, devlet korumasına aldı ve tedavi sürecinde annelik yapan Gülsüm Kabadayı'ya koruyucu aile statüsünde verdi. Konuşamayan genç, gizemli kimliği ile koruyucu anne Gülsüm Kabadayı'nın evinde hayatını sürdürüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sabır Ödüllü Annenin de Sabrı Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement