Sabri Özel büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel büyümeye Devam Ediyor

Sabri Özel büyümeye Devam Ediyor

Sabri Özel Kütahya mağaza açılışıyla büyümeye devam ediyor.

07.09.2012 15:57

Hazır giyim sektörünün köklü markalarından Sabri Özel, 57. mağazasını 10 Ağustos Cuma günü Kütahya Sera Alışveriş Merkezi'nde açıyor. %100 Türk sermayesi ile kurulan Sabri Özel, 47 şirket mağazası ve 7 franchise mağaza ile beraber yurtdışında Irak'ta 2 ve Tunus'ta 1 mağazası olmak üzere bugüne kadar 57 mağazaya ulaştı.

YATIRIM FAALİYETLERİ MAĞAZA AÇILIŞLARI İLE DEVAM EDİYOR

2012 yılında mağaza sayısını Türkiye genelinde 70'e çıkarmak isteyen firmanın hedeflerini dile getiren Mağazalar Koordinatörü Hakan Hayali, 2012 yılında Eylül ayı itibariyle Batman'da olmak üzere Diyarbakır ve İstanbul'da mağaza açacaklarını belirtti. Hakan Hayal-i, "Anadolu'daki rekabet gücümüzün farkındayız. Hem perakende hem de toptan kanalda oldukça iddialıyız.''diyerek yeni dönem planlarını dile getirdi.

Sabri Özel Mağazalar Koordinatörü Hakan Hayali, AVM yatırımcıları ile görüşmelerinin devam ettiğini de belirterek, İstanbul'da mağaza açmaya devam edeceklerinin de altını çizdi. Firmanın uzun dönem hedefleri içerisinde Avrupa ülkelerinde mağazalaşma hedeflerinin de yer aldığını sözlerine ekledi.

İSTANBUL'DAKİ ATÖLYEDEN DÜNYA SAHALARINA

Hazır giyim sektöründeki başarı yolculuğuna, 1969 yılında 10 metrekarelik imalathanede, bir triko makinesi ile başlayan Sabri Özel, bugün; günlük 7.000 - 7.500 parça üretim kapasitesine sahip, 27 bin metrekarelik fabrikası ve istihdam ettiği 1000 kişilik personel ile Türk tekstil sektörünün lokomotif kuruluşları arasında yer alıyor.

YILLIK 2.000.000 ADET ÜRETİM KAPASİTESİ

57 mağazaya sahip olan Sabri Özel, gücünü bireysellikten bütünlüğe taşıyarak, çalışan kadrosunu her geçen gün artırmış ve 1.000 kişilik uzman bir ekiple kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunmuştur. Sabri Özel atölyelerinde mevcut yıllık 2 milyon adet üretim kapasitesinin tamamı kullanılıyor. Günlük; yaklaşık 3000 adet gömlek, yıllık 600 bin adet triko, 300 bin adet pantolon 300 bin adet t-shirt ve 100 bin adet takım elbise üretecek şekilde üretim bandını büyüten Sabri Özel, Türkiye'de 1500 kişiye iş imkânı sunmayı hedefleyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma yolunda ilerliyor.

SABRİ ÖZEL STORE MAĞAZALARI İLE AYRICALIKLI BÜYÜME

Müşterilerine V.I.P hizmet vermeyi de amaçladıklarının altını çizen firma, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere toplamda 3 adet Sabri Özel STORE mağazası açacak. Bu mağazalarda özel koleksiyonlar sunularak, genişleyen koleksiyonla doğru orantıda mağaza metrekareleri de genişleyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement