Sagalassos Antik Kenti'nde Evlendiler - Son Dakika
Güncel

Sagalassos Antik Kenti'nde Evlendiler

Sagalassos Antik Kenti\'nde Evlendiler

Antalyalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nalan ile turist rehberi Erhan Ceylan çifti, Burdur'un Ağlasun İlçesi'ndeki Sagalassos Antik Kenti'nde yer alan ve 14 asır sonra yeniden akmaya başlayan Antoninler Çeşmesi önünde kıyılan nikahla evlendi.

21.08.2011 12:26

Antalyalı öğretim üyesi Yrd: Doç. Dr. Nalan ile turist rehberi Erhan Ceylan çifti, Burdur'un Ağlasun İlçesi'ndeki Sagalassos Antik Kenti'nde yer alan ve 14 asır sonra yeniden akmaya başlayan Antoninler Çeşmesi önünde kıyılan nikahla evlendi.

Antalya'da, İngilizce öğretmenliğinin yanı sıra, profesyonel rehber olduğunu söyleyen Erhan Ceylan, "Eşim Nalan ile 5 ay önce tanıştığımızda yakın dostlarımızla birlikte ziyaretine geldiğimiz Sagalassos Antik Kenti'nde, restorasyon çalışmaları süren Antoninler Çeşmesi akmaya başladığında, nikahımızı burada kıyalım istemiştik. Dileğimiz bugün yerine geliyor. Bizler burada nikahımızın kıyılması ile sonsuza kadar birliktelik sözü verdik. İnşallah soyumuz, bu antik kent ve çevresinde, bizim yaşadığımız mutluluk ve romantizmi yaşar" diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Nalan Ceylan ise "Ağlasunlular burada kıyılan nikahımızın birçok güzellik ve mutluluğa neden olacağına inançlarını dile getirdi. Bu muhteşem eser önünde nikahımızı kıymayı kabul eden sayın Belediye Başkanı Aydın Kaplan'a ve bizi yalnız bırakmayıp kilometrelerce uzaktan gelen misafirlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Nikahın ardından damat Erhan Ceylan, törene katılan misafirlere Sagalassos Antik Kenti'ni gezdirdi ve Antoninler Çeşmesi hakkında bilgi verdi.

14 YÜZYIL SONRA AKMAYA BAŞLADI - Burdur/ Aglasun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sagalassos Antik Kenti'nde Evlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement