Samsun'da dere kenarında ceset bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cami imamı tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da dere kenarında ceset bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cami imamı tutuklandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde dere kenarında bulunan cesedin İsmail Ayan'a ait olduğu ve silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Jandarma ekipleri, soruşturma sonucunda Ayan ile Karahüseyinli Mahalle Camii imamı Y.K. arasında alacak verecek meselesinden anlaşmazlık olduğunu tespit etti. İsmail Ayan'ın eşi şikayetçi olunca Y.K. gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti. Y.K. tutuklandı.

04.08.2023 18:24  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Alaçam ilçesinde derede cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan imam sorgusunda cinayeti itiraf etti. Adliyeye sevk edilen imam çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DERE KENARINDA CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU

Karahüseyinli Mahallesi'nde dün dere kenarına bulunan cesedin İsmail Ayan'a (64) ait olduğu ve silahla vurularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Samsun'da dere kenarında ceset bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cami imamı tutuklandı

İMAM GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, yürüttükleri soruşturmada Ayan ile Karahüseyinli Mahalle Camii imamı Y.K. (33) arasında alacak verecek meselesinden anlaşmazlık olduğunu belirledi. İsmail Ayan'ın eşinin de durumu doğrulayarak şikayetçi olması üzerine jandarma ekipleri Y.K'yi gözaltına aldı.

SUÇUNU İTİRAF EDEN İMAM TUTUKLANDI

Jandarmadaki ifadesinde suçunu itiraf eden Y.K, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun\'da dere kenarında ceset bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cami imamı tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da dere kenarında ceset bulunan kişiyi öldürdüğü iddiasıyla cami imamı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • selma doğru: İmamlar, okullara manevi danışman olarak atanacaklardı. 13 9 Yanıtla
  • mücahid: İdam olmadığından canı sıkılan,öfkelenen adam öldürüyor.Nasıl olsa 10 yılda bir af çıkıyor.. 16 2 Yanıtla
  • Ahmet Ev: Arkadaşlar imamlarda bizler gibi insanlar, onlarda bizlerin içinden çıkıyor sonuçta o da bir insan yani; şaşar, beşer Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin 14 2 Yanıtla
  • yusuf Özyurt: İhtimal yok deccal dünyada......sonsuz şükürler olsun Yaradanima ucuz atlattım...... inşallah daha bulaşmaz......hani kıldırdığın namazlar hani verdiğin vaazlar Allah'ım sen koru ümmeti Muhammed'i deccalin fitnesinden....... 10 3 Yanıtla
  • Anazarbus : İmam, faize para mı verdin de alamadın. Yoksa her cuma kağıttan okuduğun Ebu Bekir ve Ömer böyle mi paralarını tahsil ediyorlardı. Kardeş camilerde yaşamadığınız ahlakın edebiyatı yapmayın, tiksiniyoruz. Vaaz değil yaşantı istiyoruz 8 3 Yanıtla
  • ahmey bulut: İmam he bu vaybe 2 3 Yanıtla
  • Özkan Özdemir: hoca mı olamaz ya kutsl adam değilmi bunlar bunlar hak yemez adam öldürmez 1 3 Yanıtla
  • Erhan Türkmenoğlu : İmam yaparsa cemaat ne yapsın 1 2 Yanıtla

Advertisement