Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasonu: 18 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasonu: 18 Gözaltı

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasonu: 18 Gözaltı

SAMSUN merkezli 14 ilde eş zamanlı düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı.

21.12.2016 16:12

SAMSUN merkezli 14 ilde eş zamanlı düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, Samsun merkez ve Asarcık ilçesi ile Ankara, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Adana, Muğla, Karabük, Rize, Kahramanmaraş, Tokat, Kayseri, Bayburt ve Ağrı'da 41 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda örgütle bağlantılı oldukları, terör örgütünün şifreli haberleşme uygulaması 'ByLock' kullandıkları iddia edilen bir işadamı, meslekten ihraç olan bir subay, üniversite öğrencileri, askeri okullardan atılan öğrenciler ile örgütün eğitim kolu olan Feza Eğitim Kurumları'nda görevli personellerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişilerin iş ve ev adreslerinde de yapılan aramalarda aramalarda bilgisayar ve tabletlerede el konuldu. Polisin konuyla iligli soruşturması devam ederken gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasonu: 18 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement