Şanlıurfa'da piknik faciası: Akıntıya kapılan 2 kişi boğuldu, 3 kişi yaralı kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da piknik faciası: Akıntıya kapılan 2 kişi boğuldu, 3 kişi yaralı kurtarıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri kıyısında piknik yapmaya giden 2 kişi boğulurken 3 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Suriye sınırında yer alan Çiçekalan kırsal Mahallesinde meydana geldi. Gaziantep'e bayram ziyareti için gelen şahıslar piknik yapmak için Fırat Nehri kıyısına gitti. Nehirde yüzenlerden 5 kişi akıntının şiddetlenmesi sonucu suya kapıldı. Kurtarılan 3 kişi hastaneye kaldırıldı, ancak Baran Yavuz ve Müslüm Yavuz hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumu ise ağır. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

30.06.2023 16:36  Güncelleme: 18:19

Şanlıurfa'da Fırat Nehri kıyısında piknik yapmaya giden baba ile oğlu boğularak can verdi. Olayda 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da piknik faciası: Akıntıya kapılan 2 kişi boğuldu, 3 kişi yaralı kurtarıldı

ŞİDDETLİ AKINTIYA KAPILDILAR

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Suriye sınırında yer alan Çiçekalan kırsal Mahallesinde yaşandı. Gaziantep'e bayram ziyareti için gelen şahıslar piknik yapmak için Fırat Nehri kıyısına gitti. Nehirde yüzenlerden 5 kişi iddiaya göre akıntının aniden şiddetlenmesi nedeniyle suya kapıldı.

BABA İLE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekiler tarafından sudan çıkartılan şahıslar, Birecik Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan şahıslardan Baran Yavuz (17) ile babası Müslüm Yavuz (43) kurtarılamayarak hayatını kaybederken Osman Y. (40), İbrahim Halil Y.ve Osman Y.'nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa\'da piknik faciası: Akıntıya kapılan 2 kişi boğuldu, 3 kişi yaralı kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da piknik faciası: Akıntıya kapılan 2 kişi boğuldu, 3 kişi yaralı kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement