Şanlıurfa Siverek'te, Şiir Ezberleyen 110 Öğrenciye Altın - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Siverek'te, Şiir Ezberleyen 110 Öğrenciye Altın

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, düzenlenen yarışmada şiir ezberleyen 110 öğrenciye törenle çeyrek altın hediye edildi.

29.06.2017 14:36

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, düzenlenen yarışmada şiir ezberleyen 110 öğrenciye törenle çeyrek altın hediye edildi.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, veda ziyaretine Siverek'ten başladı. İlçe protokolü ile görüşen Vali Tuna daha sonra Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'ne gelerek Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitlerine' adli şiirini ezberleme yarışmasına katılan öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı. 510 öğrencinin katıldığı yarışmada şiiri ezberleyen 110 öğrenciye törenle çeyrek altın hediye edildi.

Buradaki törenin ardından Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ı ziyaret eden Vali Tuna ; "Siverek kadim bir şehir, tarihiyle güzel insanlarıyla Şanlıurfa'mızın değerli büyük bir parçasıdır. Siverek gelecekte hem bölgede, hem de ülkede adından söz ettirecek güzide bir ilçemiz olacaktır inancındayım" dedi.

Şanlıurfa Siverek\'te, Şiir Ezberleyen 110 Öğrenciye Altın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Siverek'te, Şiir Ezberleyen 110 Öğrenciye Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement