Şanlıurfaspor Alt Yapı Takımları Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor Alt Yapı Takımları Yemekte Buluştu

Şanlıurfaspor Alt Yapı Takımları Yemekte Buluştu

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, alt yapı futbolcularla yemekte bir araya geldi.

12.06.2013 13:32

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, alt yapı futbolcularla yemekte bir araya geldi. Gecede alt yapı takımının kazandıkları kupalar sergilendi.

Yemeğe Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Yavuz, Eyüp Sabri Ertekin, Mehmet Kaya, antrenörler, kulüp görevlileri ile futbolcular katıldı.

Grup kategorilerinde yapılan yerel liglerde şampiyon olan U-19, U-17, U-16, U-15, U-14, U-13 ve A-2 takımları Şanlıurfaspor yönetimi alt yapı takımında görev alan futbolcularla akşam yemeği verdi. 2012-2013 Futbol sezonu Şanlıurfaspor alt yapıda görev alan futbolcuların üstün performans gösterdiğini belirten Şanlıurfaspor kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, "Amaç bugünün değil yarının yıldızlarını yetiştirmek. Şanlıurfaspor sevgisini çocuklara aşılamak. Onlara daha iyi bir ortamda sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmaktır" dedi.

Yapılan konuşmaların Ardından 2012-2013 futbol sezonunda amatör maçlarda kupa kazanan takımlar, kupalarını yönetim kurulu üyelerine verdi.

FOTOĞRAF - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor Alt Yapı Takımları Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement