Savur'da Gençler Bağımlılığa Dikkat Çekmek İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Savur'da Gençler Bağımlılığa Dikkat Çekmek İçin Yürüdü

Savur\'da Gençler Bağımlılığa Dikkat Çekmek İçin Yürüdü

Savur ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Artuklu Üniversitesi Savur Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler, bağımlılığa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş, Savur tarihi çarşı merkezinden başlayarak Hükümet Konağı önüne kadar gerçekleştirildi. Savur Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Programı Bölüm Başkanı Dr. Musaye Konak Özçelik, gençlerin her türlü bağımlılığa karşı olduklarını ve faydalı nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

22.05.2024 12:11

Savur ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Artuklu Üniversitesi Savur Meslek Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler bağımlılığa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş yaptı.

Öğrenciler, Savur tarihi çarşı merkezinden başlayarak Hükümet Konağı önüne kadar bağımlılığa dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

Savur Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Programı Bölüm Başkanı Dr. Musaye Konak Özçelik, "Gençlerimiz her türlü bağımlılığına karşı. Faydalı nesiller yetiştirmeyi kendimize amaç olarak belirledik." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Savur'da Gençler Bağımlılığa Dikkat Çekmek İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement