Şehidin Taziye Çadırında İftar Açtılar - Son Dakika
Güncel

Şehidin Taziye Çadırında İftar Açtılar

Şehidin Taziye Çadırında İftar Açtılar

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve il protokolü, bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen Kayserili piyade er Mustafa Bulut'un baba evine ziyarette bulunarak taziye çadırında şehidin yakınlarıyla iftar yaptı

05.08.2011 12:40

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve il protokolü, bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen Kayserili piyade er Mustafa Bulut'un baba evine ziyarette bulunarak, taziye çadırında babası Ömer Osman Bulut ve diğer yakınlarıyla iftar yaptı.

Vali Mevlüt Bilici, 2. HİBM ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümg. Ali Demiral, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Mehmet Cahit Bakır, 1. Komando Tugay Komutan Vekili P. Kur. Alb. Mahmut Altun, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Nihat Çağan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Sağlık Müdürü Kadir Çetinkara ve Müftü Vekili Lütfi Çetinkaya ile birlikte şehidimizin evinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Hakkari Şemdinli'de terör örgütü PKK üyelerinin silahlı saldırısı sonucunda şehit olan Piyade Er Mustafa Bulut'un Sancaktepe Mahallesinde bulunan baba evinde düzenlen iftar yemeği sonrası kuran okunup, dua edildi.

Vali Mevlüt Bilici baba Ömer Osman Bulut'a, "Yurt içinde ve dışında Devletimize hizmet etmek için canı pahasına görev yapan Şehitlerimize büyük minnet duymaktayız.

Onlar, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, yurdumuzda huzur ve güvenliğin sağlanması, ulusal çıkarlarımızın savunulması için canlarını feda ederek, vatandaşlarımızın gönlündeki erişilmez yerlerini almışlardır. Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetisiniz" dedi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehidin Taziye Çadırında İftar Açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement