Şehit Binbaşı Deniz Akdeniz'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor - Son Dakika
Güncel

Şehit Binbaşı Deniz Akdeniz'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Şehit Binbaşı Deniz Akdeniz\'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor

Kocaeli’de, askeri bir helikopterin düşmesi sonucu şehit olan iki çocuk babası Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan evinde ailesi taziyeleri kabul ediyor.

13.10.2014 15:32

Kocaeli'de, askeri bir helikopterin düşmesi sonucu şehit olan iki çocuk babası Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan evinde ailesi taziyeleri kabul ediyor.

Kocaeli'den eğitim için Konya'ya gitmek üzere Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalkarak kısa bir süre sonra Kartepe ilçesi Karaardıç mevkisinde düşen S-70B Sikorsky tipi helikopterin içerisinde bulunan dört şehitten biri olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in cenazesinin Başiskele ilçesindeki evine gelmesi bekleniyor.

Binbaşı Deniz Akdeniz'in bacanağı Erhan Cengiz, "Bildiğiniz gibi bir görev uçuşunda bir helikopterimiz düştü. Dört şehidimiz var. Birisi de bizim kardeşimiz. Ben bacanağıyım, kardeş gibiydik. Deniz'in ailesi şuan bir açıklama yapacak durumda değil. Acıları çok derin. Şehidimiz var, üzgünüz. Vatan sağolsun. Yapabilecek başka bir şey yok. Allah geride kalanlara sabır versin, diğer üç şehit kardeşimiz için de aynı şeyleri düşünüyoruz. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin" ifadelerini kullandı.

Bir yaşında Doruk ve 6 yaşında Sude isimli iki çocuğu bulunan 37 yaşındaki 15 senelik askeri personel Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in cenazesinin, yarın yapılacak askeri törenin ardından Değirmendere Merkez Camisinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Gölcük 17 Ağustos Şehitlik Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Binbaşı Deniz Akdeniz'in Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor - Son Dakika


Advertisement