Şehit Polis Polis Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Polis Dualarla Uğurlandı

Şehit Polis Polis Dualarla Uğurlandı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Er, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan törenin ardından naaşı memleketi Balıkesir’e gönderildi.

29.04.2014 11:44

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Er, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törenin ardından naaşı memleketi Balıkesir'e gönderildi.

Görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede dün hayatını kaybeden Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Er, için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan törene, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Genel Müdürü Kadri Kartal, Emniyet Müdürlüğü personeli ile şehidin yakınları katıldı.

Düzenlenen törende şehit polis için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Daha sonra şehit polis Er'in, naaşı meslektaşları tarafından bir süre omuzlarında taşınarak gözyaşları içerisinde cenaze aracına yerleştirildi. Daha sonra naaşı polis helikopteri ile memleketi Balıkesir'e gönderildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Polis Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement