Şehit Polisin Yakınları Acı Haberle Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin Yakınları Acı Haberle Yıkıldı

Şehit Polisin Yakınları Acı Haberle Yıkıldı

Diyarbakır'da silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın, Zonguldak'taki yakınlarına acı haberi, emniyet görevlileri sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

23.07.2015 19:00

Diyarbakır'da silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın, Zonguldak'taki yakınlarına acı haberi, emniyet görevlileri sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polisin anne ve babasının bir süredir Antalya'daki kızının yanına kaldığı öğrenildi.

Emniyet görevlileri, polis Tansu Aydın'ın annesi Ulviye ve babası Fikret Aydın'ın Yayla Mahallesi'ndeki evine gitti. Ancak Aydın çiftinin, Fikret Aydın'ın rahatsızlığı nedeniyle Antalya'da öğretmen olan kızlarının yanında kaldığı ve burada hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Bunun üzerine emniyet görevlileri, Tansu Aydın'ın Tepebaşı Mahallesi'nde oturan yakınlarına 112 Acil Servis görevlileri nezaretinde acı haberi verdi. Apartmanın önünde görevlilerin durumu anlattığı şehit polisin kuzenleri ve diğer yakınları büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına boğulan şehit polisin akrabası Yeşim İçli'ye apartmanın girişinde sağlık görevlileri müdahale etti.

Emniyet görevlileri, daha sonra şehit polisin anne ve babasının Antalya'da yanında kaldıkları kızlarının adresini öğrenip Antalya Emniyeti'ne bildirdi. 10 yıllık polis olan ve 4 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası Tansu Aydın'ın cenazesinin nerede toprağa verileceğinin henüz netlik kazanmadığı bildirildi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin Yakınları Acı Haberle Yıkıldı - Son Dakika


Advertisement