Şehit Üsteğmen Erdem Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Üsteğmen Erdem Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin naaşının tören alanına getirilmesi Şehidin eşinin tören alanına getirilmesi Şedin annesinin tören alanına getirilmesi Şehit babasının tören alanına gelmesi cenaze töreninden görseller Şehitlerimizi uğurluyoruz Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanmasının ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan Üsteğmen Erdem Keskin'in cenazesi memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanmasının ardından tedavi için götürüldüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan Piyade Üsteğmen Erdem Keskin'in cenazesi, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

29.03.2016 21:00

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin naaşının tören alanına getirilmesi

Şehidin eşinin tören alanına getirilmesi

Şedin annesinin tören alanına getirilmesi

Şehit babasının tören alanına gelmesi

cenaze töreninden görseller Şehitlerimizi uğurluyoruz

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanmasının ardından Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan Üsteğmen Erdem Keskin'in cenazesi memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanmasının ardından tedavi için götürüldüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan Piyade Üsteğmen Erdem Keskin'in cenazesi, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.

Ankara'daki törenin ardından Piyade Üsteğmen Erdem Keskin'in naaşı, uçakla Erzincan'a ve buradan karayoluyla Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine getirildi.

Törene şehidin babası Cavit, annesi Songül, eşi Züleyha, kardeşleri Dursun, Burak, Goncagül Keskin ile Nurgül Yılmaz'ın yanı sıra Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Osman Akgül ve Cihan Pektaş, 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Pazar Meydanı'ndaki tören alanına şehidin meslektaşları ve akrabalarının yardımıyla gelen eşi Züleyha ve annesi Songül Keskin'in gözyaşlarına hakim olamadığı, babası Cavit Keskin'in ise "süslü yavrum" diyerek ağladığı görüldü.

Cenaze namazı öncesinde kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Ercan Aksu, daha sonra cenaze namazını kıldırdı.

Şehidin naaşının ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından askeri kortej eşliğinde cenaze nakil aracına taşınacağı sırada yakınları, Keskin'in Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Tabut daha sonra cenaze nakil aracına taşındı.

Keskin'in cenazesi, ilçeye bağlı Karşıyaka köyündeki aile mezarlığında Kur'an-ı Kerim tilaveti ve saygı atışı eşliğinde toprağa verildi.

Şehit Üsteğmen Erdem Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Üsteğmen Erdem Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement