Şehit Uzman Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Uzman Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Uzman Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Furkan Aydemir, memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

19.04.2016 14:54

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde çıkan çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Furkan Aydemir, memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye katılanlar büyük türk bayrağı açarak teröre tepki gösterdi.

Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle dün çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Furkan Aydemir'in cenazesi askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne getirildi. Şehit Aydemir'in cenazesi Kırklar Mahallesi'ndeki babasının evine götürülerek burada helallik alındıktan sonra cenaze namazı için Fetih Camii'ne götürüldü. Burada kılınan cenaze namazına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 3'üncü Ordu Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar, 8'inci Kolordu Komutanlığı personeli, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, askeri yetkili ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede şehidin babası Mustafa Aydemir, Hakkari'de görevli oğlu Uzman Erbaş Ömer ve diğer oğlu Emre Aydemir'in ellerini tutarak gözyaşları döktü. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi omuzlarda bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Cenazeye katılanlar Türk bayrağı açarak terör örgütü aleyhine slogan attı. Şehit uzman onbaşı Furkan Aydemir'in cenazesi kılınan namazı ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

- Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Uzman Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement