Seri Katilin 2 Gün Boyunca Kaldığı Ev Ortaya Çıktı, Mahalleli Şokta - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seri Katilin 2 Gün Boyunca Kaldığı Ev Ortaya Çıktı, Mahalleli Şokta

04.06.2016 16:53  Güncelleme: 18:56

Seri katil Atalay Filiz'in 2 gün kaldığı ev ortaya çıktı. Evin kendi sokaklarında olduğu haberini haberleden öğrenen mahalle sakinleri ise şok geçirdiklerini ifade etti.

Türkiye'nin bulunması için seferber olduğu seri katil Atalay Filiz'in iki gün boyunca kaldığı ev ortaya çıktı. Mahalle sakinleri, katille aynı sokakta kaldıklarını öğrenince şoka uğradı.

2 GÜN KALDI

3 kişinin katil zanlısı olarak aranan ve en son İzmir'de görülen seri katil Atalay Filiz'in, İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı Yeşilyurt semtinde bir öğrencinin evinde iki gün boyunca kaldığı öğrenildi.

Seri Katilin 2 Gün Boyunca Kaldığı Ev Ortaya Çıktı, Mahalleli Şokta
KAHVALTI DIŞINDA ODASINDAN HİÇ ÇIKMADI

Edinilen bilgiye göre, öğrenciye internet üzerinden ulaşan ve kendisini Ömer olarak tanıtan seri katil, lise mezunu olduğunu belirterek, Bodrum'a iş bulmaya gideceğini söyledi. Öğrencinin evinde iki gün kalan Filiz, kahvaltı dışında odasından hiç çıkmadı.

MAHALLELİ ŞOKTA

Seri katille aynı sokakta kaldıklarından habersiz şekilde haberleri televizyonlardan takip eden mahalle sakinleri ise şokta. Mahalle sakinleri, katili hiç görmediklerini ancak aynı sokakta kaldıklarını öğrenince şoke olduklarını ifade etti.

"KUŞKUYA DÜŞTÜK AMA İHTİMAL VERMEDİK"

Mahallede kıraathane işleten Veli Sağtürk isimli vatandaş, "Seri katilin bölgedeki güvenli kamerası görüntülerini izleyince kuşkuyu düştük ama bu sokakta kalacağına ihtimal vermedik. Sabah 12, akşam 8'e kadar burada oturuyoruz. Görmemiz lazımdı ama göremedik. Görseydik zaten birbirimize söylerdik. Şuanda görsem tanırım ve hemen ihbar ederim. Burada kaldığını öğrenince şoke olduk. Niye bu kadar duyarsız olduk diye kendimize kızıyoruz."dedi.

Seri Katilin 2 Gün Boyunca Kaldığı Ev Ortaya Çıktı, Mahalleli Şokta
"ALLAH YOLUNU BURAYA DÖNDÜRMESİN"

Sayma Ayvalı isimli vatandaş ise "Yanında kaldığı kişi karakola ifade vermiş diye duydum ama burada kaldığını bilmiyorduk. Duyunca çok üzüldüm. Allah kahretsin. İnsan mıyız, hayvan mıyız? Allah onun yönünü, yolunu döndürmesin buraya" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seri Katilin 2 Gün Boyunca Kaldığı Ev Ortaya Çıktı, Mahalleli Şokta - Son Dakika


Advertisement