Serinlemek İçin Gittiği Olimpik Havuzda Öldü - Son Dakika
Güncel

Serinlemek İçin Gittiği Olimpik Havuzda Öldü

Serinlemek İçin Gittiği Olimpik Havuzda Öldü

Hafta sonu ailesiyle birlikte serinlemek için gittiği Aquapolis Yüzme Havuzu'nda fenalaşarak havuza düşen 14 yaşındaki Merve Şengül, yaşamını yitirdi.

08.07.2013 15:54

Hafta sonu ailesiyle birlikte serinlemek için gittiği Aquapolis Yüzme Havuzu'nda fenalaşarak havuza düşen 14 yaşındaki Merve Şengül, yaşamını yitirdi. Bugün toprağa verilen Merve'nin cenaze töreninde gözyaşları durmak bilmedi.

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Ahmetli köyünde ikamet eden 14 yaşındaki Merve Şengül, Aquapolis Yüzme Havuzu'nda rahatsızlanarak havuza düşerek öldü. Edinilen bilgiye göre sabah erken saatlerinde ailesiyle birlikte yüzme havuzuna serinlemek için giden Merve Şengül, öğle saatlerinde aniden rahatsızlanıp havuza düştü. Geçirdiği baygınlık nedeniyle yüzme havuzuna düştüğü ileri sürülen Merve, havuz cankurtaranlarının ani müdahalesi sonrasında havuzdan çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Merve'yi yaşama döndürmek için uzun süre uğraşlar verdi ancak Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığında hayati fonksiyonlarının çalışmadığı bildirildi.

ÖLÜM NEDENİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK

Merve'nin ölümü ile ilgili soruşturma başlatan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, konuyu titizlikle incelerken, Merve'nin kesin ölüm nedenini aydınlatmak için Adli Tıp'tan gelecek ölüm raporunu bekliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınan Devlet Hastanesi yetkilileri, Merve'nin hastaneye getirildiğinde yaşamsal fonksiyonlarının çalışmadığı ve kesin ölüm sonucunun otopsi raporu ile Adli Tıp'tan gelecek kesin sonuca bağlı olduğunu bildirdi.

Polisin titizlikle yürüttüğü araştırmada, Merve'nin beyin travması geçirdiği ve bu nedenle baygın bir şekilde havuza düştüğü iddia edildi.

MERVE TOPRAĞA VERİLDİ

Hafta sonu henüz kesinleşmeyen bir nedenle havuza düşerek yaşamını kaybeden 14 yaşındaki Merve Şengül, başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve arkadaşlarını derin üzüntüye boğdu. Ahmetli köyünde ikamet eden Merve, köy merkez camisinde kılınan cenaze namazının ardından Ahmetli Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çiçeklerle süslenen tabutla mezarlığa defnedilen Merve'nin yakınları sinir krizleri geçirdi. "Güle Güle Merve" ağıtlarıyla omuzlarda taşınan Merve'nin cansız vücudu, traktöre bindirilerek defnedileceği bölgeye götürüldü. Geniş çaplı katılımın olduğu cenaze töreninde gözyaşları durmak bilmedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Serinlemek İçin Gittiği Olimpik Havuzda Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement