Servet Kocakaya Türküleriyle Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Servet Kocakaya Türküleriyle Coşturdu

Servet Kocakaya Türküleriyle Coşturdu

Kültür Sanat Günleri Gebzelilerin Neşesi Olmaya Devam Ediyor

22.02.2011 16:47

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ocak ayının başından beri Gebze Bölgesi'nde gerçekleştirdiği Kültür Sanat Günleri sürüyor.

Gebzeliler hafta sonunda da kendileri için düzenlenen etkinliklerde keyifli dakikalar yaşadı. "Keke" türküsüyle önemli bir çıkış yapan Servet Kocakaya seslendirdiği türkülerle Gebzelilere muhteşem bir Cumartesi akşamı yaşattı.

DÜĞÜN GİBİ EĞLENCE

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Servet Kocakaya konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konseri vatandaşlarla birlikte Gebze Kaymakamı Salih Karabulut da izledi. Türkülere eşlik eden Gebzeliler adeta yerlerinde duramadı. Hareketli türkülerde halay çeken vatandaşlar konseri düğün yerine çevirdi.

KOCAKAYA'DAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Konser sonunda Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, sanatçı Servet Kocakaya'ya çiçek vererek teşekkür etti. Servet Kocakaya da Gebzelilerin karşısında türkülerini seslendirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Türküleri böylesine yürekten ve coşkuyla söyleyen siz Gebzeli kardeşlerimi sevgiyle selamlıyorum" dedi. Kocakaya kendisini Gebzeli sevenleriyle buluşturduğu için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

HAFTA SONU FİLM KEYFİ

Gebze Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde yarın da (Salı)Şehir Tiyatroları'nın "Mutluluk Gezegeni" adlı çocuk oyunu perde açacak. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyun 14.00'de başlayacak. Bu hafta sonu ise yönetmenliğini ve başrolünü Mahsun Kırmızıgül'ü üstlendiği " New York'ta Beş Minare" adlı film gösterilecek. Film Cumartesi ve Pazar günleri 14.00'de başlayacak. Pazar günü 19.30'da ise Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu bir konser verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Servet Kocakaya Türküleriyle Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement