Sevgili Katili, 3.5 Saat Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sevgili Katili, 3.5 Saat Sonra Yakalandı

Sevgili Katili, 3.5 Saat Sonra Yakalandı

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde tartıştığı, sevgilisi olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Şerife Uysal'ı kesik namlulu av tüfeğiyle öldürüp kaçan 31 yaşındaki Süleyman Bayındır, olaydan 3.5 saat sonra Manisa Garı'nda polis tarafından yakalandı.

18.01.2013 15:49

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde tartıştığı, sevgilisi olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Şerife Uysal'ı kesik namlulu av tüfeğiyle öldürüp kaçan 31 yaşındaki Süleyman Bayındır, olaydan 3.5 saat sonra Manisa Garı'nda polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Bayındır, ifadesinde, Uysal'ı öldürmek değil, korkutmak istediğini ileri sürdü.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 6 yıldır hizmetli olarak çalışan Şerife Uysal, Isparta, Manisa ve ilçeleri Kula ve Salihli'de görev yaptıktan sonra son olarak geçen Temmuz ayında İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki bir okula tayin edildi. Aslen Manisa Kulalı olan ve başından üç evlilik geçen 5 çocuk annesi Uysal, burada bir umumi tuvalette kasiyer olarak çalışan hemşehrisi Süleyman Bayındır ile tanışıp, iddiaya göre birlikte yaşamaya başladı. İkili arasında bir süre sonra geçimsizlik nedeniyle tartışmalar çıkmaya başladı. Şerife Uysal, kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü Süleyman Bayındır'dan bir ay önce savcılığa şikayetçi oldu. Mahkeme de Bayındır'a 3 gün hapis cezası verdi. Cezasını çeken Bayındır, iddiaya göre işinden ayrılıp, Manisa'ya yerleşti.

'KORMUYORUM SENDEN, VUR'

Dün saat 18.00 sıralarında Ödemiş'e gelen Süleyman Bayındır, konuşmak için buluştuğu Uysal ile Havuzlu Park'taki bir kafeteryaya geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, ikili arasında burada yine tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Süleyman Bayındır, yanındaki namlusu kesik av tüfeğini Uysal'a doğrultu. Bunun üzerine Uysal, "Korkmuyorum senden, vur" diye bağırdı. Bayındır'ın defalarca tetiğe dokunmasına rağmen tüfek ateş almadı. İyice öfkelenen Bayındır'ın bir kez daha tetiğe dokunmasıyla silahtan çıkan saçmalar, Uysal'ın başına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Şerife Uysal, olay yerinde yaşamını yitirdi. Süleyman Bayındır ise olayın ardından koşarak olay yerinden kaçtı.

'ÖLDÜRMEK DEĞİL KORKUTMAK İSTEDİM'

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Bayındır'ı saat 21.30 sıralarında Manisa Garı'nda yakalayıp gözaltına aldı. Manisa Emniyet Müdürlüğü'ndeki ilk sorgusunda Uysal'ı öldürmek değil korkutmak istediğini ileri süren Bayındır'ın, "Eski kocası sürekli benden para istiyordu. Artık dayanamayınca, Şerife ile konuşmak istemiştim. Aramızda tartışma çıktı. Tüfeğimle korkutmak isterken de bu olay yaşandı" dediği öğrenildi.

Süleyman Bayındır, işlemlerinin ardından İzmir Emnriyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. - İzmir/ Ödemis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgili Katili, 3.5 Saat Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement