Kokoreççiye Girip, Karnını Doyurdu, Paraları Alıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Kokoreççiye Girip, Karnını Doyurdu, Paraları Alıp Kaçtı

Kokoreççiye Girip, Karnını Doyurdu, Paraları Alıp Kaçtı

Konya'da kimliği belirlenemeyen şahıs seyyar satıcılık yapılan minibüse arka camdan girip, karnını doyurduktan sonra yaklaşık 500 lira madeni parayı alıp kaçtı.

23.09.2014 11:39  Güncelleme: 15:08

Konya'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, park halindeki seyyar satıcılık yapılan minibüse yan arka camı açıp içeri girip, karnını doyurup, yaklaşık 500 lira madeni para alıp kaçtı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Olay, bugün saat 04.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. Minibüsle seyyar kokoreç satışı yapan 29 yaşındaki Hüseyin Türker, saat 01.30 sıralarında işten eve gelip, aracını evinin önüne park etti. Bir arkadaşına çay içmeye giden Türker, yaklaşık 3 saat sonra geri döndüğünde minibüsün sağ arka yan camının ve kapısının açık olduğu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, Türker'in, evinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kameralarda bisikletle gelen şüphelinin çevreyi kolaçan ettikten sonra minibüsün sağ arka yan camını zorla açıp tırmanarak içeri girdiği ve 9 dakika içeride kaldıktan sonra ön kapıdan çıkıp kazağıyla parmak izlerini silip bisikletiyle uzaklaştığını saptadı. Şüphelinin minibüsten yaklaşık 500 lira madeni para alıp ekmek arası kokoreç yediği tespit edildi.

Olayı anlatan Hüseyin Türker, "1.30 da eve geldim. Sonra bir arkadaşıma gittim. Tekrar geri döndüğümde aracın camı ve kapısının açık olduğunu gördüm. Şüpheli kasadan 500 lira parayı almış ve kokoreç yemiş" dedi.

Polis, şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kokoreççiye Girip, Karnını Doyurdu, Paraları Alıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement