Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı - Son Dakika
Güncel

Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı

Kuzey Kore'deki bir hayvanat bahçesinde sigara içen şempanze Azalea'nın görüntüleri sosyal medyayı salladı. Günde 1 paket sigara içen şempanze insanları hayret ettirdi.

20.10.2016 11:38  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Kore'de yeni kurulan bir hayvanat bahçesinin yıldızı sigara içen şempanze Azalea oldu. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan şempanze sosyal medyada hızla yayılırken, hayvan aktivistlerinin de tepkilerine neden oldu.

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongang'daki görüntüler neredeyse herkesi şaşırttı. Günde 1 paket sigara içen, kendi sigarasını kendi yakabilen Azalea'nın sigaraya olan 'ilgisi', onu hem hayvanat bahçesinin hem de sosyal medyanın trendi haline getirdi.

'İÇİNE ÇEKMİYOR, ÜFLÜYOR'

Hayvanat bahçesi yetkilerinin yaptığı açıklamaya göre, Azalea'nın sigarayı içine çekmediği, sadece üflediği belirtildi.

Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı

'ÇAKMAK İLE YAKIYOR, BULAMAZSA İZMARİT İLE'

Günde 20 kadar sigara içebilen Azelea, kendi sigarasını çakmak ile kendisi yakıyor. Eğer çakmak bulamaz ise, henüz sönmemiş bir izmarit ile sigarasını yakabiliyor.

Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntülerin yayılması üzerine PETA olaya sessiz kalmadı. Bir PETA yöneticisi olan Elisa Allen, "Hayvanat bahçelerinin, hayvanların ıslahı için değil de, hayvanlar üstünden kazanç sağlamayı hedefleyen kuruluşlar olduğuna dair bir kanıta ihtiyacınız varsa, işte karşınızda" ifadelerini kullandı.

Hayvan Hakları Savunucuları (ALDF) ise, hayvanat bahçe yönetimini ilgi çekmek için 'ucuz numaralara' başvurduğunu savunurken, "Hayvanlara doğal olmayan, saçma sapan şeyler yaptırıyorlar. Bu görüntü, doğayı esir ederek nasıl kazanç etmeye çalıştıklarını gözler önüne seriyor" açıklamasında bulundu.

Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı

Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı

Son Dakika Güncel Sigara İçen Şempanze Geniş Yankı Uyandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement