Sığınmacı Kampı İstemeyen Başkanın Açlık Grevi 2'nci Gününde - Son Dakika
Güncel

Sığınmacı Kampı İstemeyen Başkanın Açlık Grevi 2'nci Gününde

Sığınmacı Kampı İstemeyen Başkanın Açlık Grevi 2\'nci Gününde

Ankara'nın Ayaş İlçesi'ne sığınmacı kampı istemeyen CHP'li Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç'a bir haftalık açlık grevinin ikinci gününde sivil toplum kuruluşları, dernekler, muhtarlar ve halkın desteği devam ediyor.

19.10.2011 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Ayaş İlçesi'ne sığınmacı kampı istemeyen CHP'li Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç'a bir haftalık açlık grevinin ikinci gününde sivil toplum kuruluşları, dernekler, muhtarlar ve halkın desteği devam ediyor. Sığınmacı kampı ile ilçenin termal turizmine büyük darbe vurulacağını savunan Başkan Başkaraağaç, siyasi hesaplarla ilçenin geleceği ile oynandığını söyledi.

2 gün önce başladığı açlık grevinde şu ana kadar herhangibir sağlık sorunu yaşamadığını belirten Başkan Başkaraağaç, " Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. İlçem adına yapılan yanlışlıktan geri dönülmeli. Bu uğurda açlık grevi ile yapmış olduğum mücadelem kendimi ve sağlığımı hiç rahatsız etmeyecek, bilakis rahatsızlık duyacak olanlar, Ayaş'a Mülteci Kampı'nı layık gören ve bu kararda adı, imzası geçen siyasiler olacaktır" dedi.

HALKIN SESİ BURADA, DUYAN YOK'

Siyasi hesaplar üzerine verilen bu kararla tüm Ayaş halkının cezalandırıldığını da belirten Başkan Başkaraağaç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yarınlarımıza, çocuklarımıza bırakacak olduğumuz miras bizlerin eseri olacaktır. Bizler sözümüzün hep arkasında durduk. Halkın sesine kulak vermek gerekmektedir. Siyaset de, hizmet de bunu gerektirmektedir. Açlık grevinde desteklerini, temennilerini bizlerden esirgemeyen ve hep yanımızda olan halkıma, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza ve tüm dostlarıma teşekkür ederim. Halkın sesi burada ama bu sesi duyan yok." - Ankara/ Ayas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sığınmacı Kampı İstemeyen Başkanın Açlık Grevi 2'nci Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement