Siirt'te Kavurucu Sıcaklar Nedeniyle Cadde ve Sokaklar Boş Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Siirt'te Kavurucu Sıcaklar Nedeniyle Cadde ve Sokaklar Boş Kaldı

Siirt\'te Kavurucu Sıcaklar Nedeniyle Cadde ve Sokaklar Boş Kaldı
26.07.2023 13:09

Siirt'te mevsim normallerinin üzerinde seyreden kavurucu sıcaklar, öğle saatlerinde cadde ve sokakları boş bıraktı. Mithat Öktüren Bulvarı, 15 Temmuz Meydanı ve Ali Gaffar Okan Caddesi gibi bölgelerde sıcaklar en yoğun hissedildi. Meteoroloji ve Valilik uyarılarını dikkate alan vatandaşlar, saat 11.00 ile 16.00 arasında dışarı çıkmamaya özen gösteriyor. Bazı vatandaşlar ise park ve bahçelerdeki gölgelik alanlarda zaman geçirerek sıcaklardan korunmaya çalışıyor. Çocuklar ve gençler ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme kurslarında eğitim alarak hem serinliyor hem de vakit geçiriyor.

Siirt'te kavurucu sıcaklar nedeniyle öğle saatlerinde cadde ve sokaklar boş kaldı.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı yaşamı olumsuz etkiliyor.

Siirt'e Mithat Öktüren Bulvarı, 15 Temmuz Meydanı ve Ali Gaffar Okan Caddesinde sıcakların en yoğun hissedildiği öğle saatlerinde sakinlik gözlendi.

Meteoroloji ve Valiliğin uyarılarını dikkate alan vatandaşlar zorunlu olmadıkça saat 11.00 ile 16.00 arasında dışarı çıkmamaya özen gösteriyor.

Bazı vatandaşlar da sıcaklardan korunmak için park ve bahçelerdeki gölgelik alanlarda zaman geçiriyor.

Çocuk ve gençler ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün havuzlarda düzenlediği yüzme kurslarında hem eğitim alıyor hem de serinliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Kavurucu Sıcaklar Nedeniyle Cadde ve Sokaklar Boş Kaldı - Son Dakika


Advertisement