Siirt'te Öldürülen Genç Kızlar Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Öldürülen Genç Kızlar Mezarı Başında Anıldı

Siirt\'te Öldürülen Genç Kızlar Mezarı Başında Anıldı

2011 yılında Siirt'te özel bir araçta PKK tarafından öldürülen 4 genç kız 2.'nci ölüm yıl dönümlerinde mezarları başlarında anıldı.

21.09.2013 14:26

Siirt'te 20 Eylül 2011 tarihinde PKK terör örgütü mensuplarının silahlı saldırısında öldürülen 4 genç kız, 2 'nci ölüm yıldönümlerinde mezarları başında anıldı.

Mezar başında teröre lanet yağdıran genç kızların yakınları, aradan 2 yıl geçmesine rağmen ilk günkü acıyı hala yaşadıklarını dile getirdi.

20 Eylül 2011 tarihinde Polis Okulu yolunda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu katledilen Nurcan Olgaç, Kevser Çekim, Nergiz Evin ve Zeynep Evin adlı 4 genç kız, ilimiz merkez Doğan mahallesinde bulunan Şeyh Musa Mezarlığı'ndaki mezarları başında anıldı.

Sivil bir araca yapılan saldırıda genç yaşta hayata veda eden genç kızların yakınlarıyla birlikte, Siirt valisi Ahmet Aydın' da anma töreninde hazır bulundu.

Acılı ailelere başsağlığı dileyen Vali Aydın, ailenin acılarını paylaştı.

Burada okunan duaların ardından, Vali Aydın terörü lanetliyerek,"bu olay, terörün çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. İnsanlık dışı işlenen bu olayı nefretle kınıyorum. Acılı ailelerimize tekrar başsağlığı diliyorum. Yaşamını yitiren kızlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum." dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt'te Öldürülen Genç Kızlar Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement