Sinan Akbulut Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Sinan Akbulut Seçim Sonuçları

Sinan Akbulut Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Sivas Altınyayla belediye başkan adayı olan Sinan Akbulut isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07

31 Mart seçimlerinde AK Parti Sivas Altınyayla belediye başkan adayı olan Sinan Akbulut isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Altınyayla ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Sinan Akbulut isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Sivas Altınyayla adayı Sinan Akbulut kimdir? AK Parti Sivas Altınyayla adayı Sinan Akbulut yüzde kaç oy aldı?

Sinan Akbulut Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sivas Altınyayla belediye başkan adayı olarak gösterilen Sinan Akbulut Altınyayla ilçesinde % 51,60 oranında oy almıştır. Altınyayla ilçesinde % 51,60 oranında oy olan Sinan Akbulut adlı AK Parti adayı toplamda 1.449 adet oy sayısına ulaştı.

Sinan Akbulut Kimdir?

Sinan Akbulut Seçim Sonuçları

Sinan Akbulut, 1980 yılında Altınyayla ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Altınyayla'da tamamladı. Cumhuriyet Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kamu yönetimi bölümünü bitiren Akbulut, 2008 yılında serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavını kazanarak serbest muhasebeci mali müşavirlik yapmaya başladı. Akbulut, evli ve 3 çocuk babası.

Sivas Altınyayla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Sinan Akbulut Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement