Sınıf Arkadaşları Vali ve Emniyet Müdürüne, 'Öğretmen' Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Sınıf Arkadaşları Vali ve Emniyet Müdürüne, 'Öğretmen' Sürprizi

Sınıf Arkadaşları Vali ve Emniyet Müdürüne, \'Öğretmen\' Sürprizi

Sinop'ta yapılan Türkiye Gençler Grekoromen Grup Birinciliği karşılaşmaları sırasında ilginç bir an yaşandı.

19.02.2012 16:42

Sinop'ta yapılan Türkiye Gençler Grekoromen Grup Birinciliği karşılaşmaları sırasında ilginç bir an yaşandı. Sinop Valisi Ahmet Cengiz ile Sinop Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Polis Akademisi'nde beden eğitimi öğretmenleri olan ve şu anda güreş karışılaşmalarında başhakemlik yapan Satılmış Baykuş ile karşılaştı. 24 yıl sonra bir araya gelen hoca ve öğrencileri hasret giderdi.

Sinop'ta yapılan ve 2 gün süren Türkiye Gençler Grekoromen grup birinciliği güreş karşılaşmalarında Vali Ahmet Cengiz ile İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin büyük bir süprizle karşılaştı. Müsabakaları izlemek için Atatürk Spor Salonu'na giden Vali Cengiz ve Emniyet Müdürü Aytekin, 24 yıl önce Ankara Polis Akademisi'nde beden eğitimi derslerine giren öğretmenleri Satılmış Başkuş'u görünce şaşırdı. Öğretmenlerinin yanına giden Vali Cengiz ile Emniyet Müdürü Aytekin, kendilerini tanıttıktan sonra bir süre sohbet edip hasret giderdi. Uluslararası Başhakem olan Satılmış Baykuş, iki öğrencisini önce tanımadığını dile getirerek, "Birini Vali, birini Emniyet Müdürü olarak görmek beni çok duygulandırdı" dedi.

Vali Ahmet Cengiz ise öğretmenlerinin kendilerini tanımadığı dile getirerek, "Derste halata tırmanamadığımı kendisine hatırlatınca beni tanıdı. Müdür bey çok iyi halata tırmanıyordu. Onun için sorun yoktu. Ben her defasında halata tırmanma cezası alırdım. Şu an onu paylaştık ve güldük" diye konuştu. - Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınıf Arkadaşları Vali ve Emniyet Müdürüne, 'Öğretmen' Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement