Şişli Valikonağı Caddesi'nde salı gecesi siyah lüks bir otomobil içinden havaya art arda silahla ateş açılması olayıyla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.
Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA
Şişli Valikonağı Caddesi'nde salı gecesi siyah lüks bir otomobil içinden havaya art arda silahla ateş açılması olayıyla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.
Valikonağı Caddesi üzerinde salı gecesi saat 00.10 sıralarında siyah lüks bir otomobilin içinden havaya art arda silahla ateş açılmıştı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı araştırmaya başladı. Ekipler, izledikleri güvenlik kamerası görüntülerinden 34 GS 5034 plakalı otomobilden silahla ateş edildiğini tespit etti. Polisler, plakadan yola çıkarak, aracın sahibi Barış A.'nın (38) kimliği belirledi ve Mecidiyeköy'de gözaltına aldı. Barış A.'nın ifadesi sonucunda da, ortağı Mert İ., yine Mecidiyeköy'de, olayda kullandığı Glock marka tabanca ile yakalandı.
Mert İ.'nin, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde verdiği ilk ifadesinde, olay yerinden geçtikleri sırada borçlularının kendisini telefonla aradığını ve sinirlerine hakim olamayarak ateş ettiğini söylediği öğrenildi.
Barış A. ile Mert İ.'nin, haklarında Asayiş Büro Amirliği'nde işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Sinirlerine Hakim Olamayıp Valikonağı Caddesi'nde Ateş Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.