Şişli Belediyesi'ni Sarsan Kaza! 5 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şişli Belediyesi'ni Sarsan Kaza! 5 Ölü 1 Yaralı

Çanakkale'de gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin arasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ın da olduğu ortaya çıktı.

06.09.2015 11:46  Güncelleme: 15:47

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Bolayır mevkiinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenler arasında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar ve arkadaşı Zeliha Deniz de bulunuyor.

Aynı zamanda LGBTİ hareketinin İstanbul'daki en önemli savunucularından biri olan Yakar'ın ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de kendi Twitter hesabından paylaştı.

LGBTİ DE ACISINI PAYLAŞTI

İstanbul LGBTİ Dayanışma Derneği de kazanın ardından Facebook sayfalarından Boysan Yakar ve Zeliha Deniz ile ilgili bir paylaşım da bulundu.

KAZA GELİBOLU'DA YAŞANDI

Feci kaza, dün akşam saat 18.00 sıralarında Çanakkale-İstanbul kara yolunun Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır beldesi yakınlarında meydana geldi. Keşan'dan Gelibolu iskametine seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen bir TIR'ı, 22 RL 702 plakalı otomobil sollamak isterken, arkasından hızla gelen 06 DD 9736 plakalı otomobil de önündeki bu aracı sollamaya çalıştı. Bu sırada önünde seyreden 22 RL 702 plakalı otomobile sürtünerek karşı şeride geçen 06 DD 9736 plakalı otomobil, Gelibolu'dan Keşan istikametine gelen 34 BS 5153 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Ardından otomobilin tavan kısmını biçip yolu da aşarak tarlaya uçtu. 34 BS 5153 plakalı otomobilde çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkıp tarlaya girdi. Kazaya karışan 22 RL 702 plakalı otomobilde ise hafif maddi hasar meydana geldi.

Çanakkale-İstanbul kara yolunun Gelibolu ilçesi Bolayır mevkiinde meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren 5 kişinin kimlik tespitleri Gelibolu Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan ve Çanakkale Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altında olan Kemal Tahiroğlu (52) yönetimindeki 06 DD 9736 plakalı otomobilde yaşamını yitiren 2 kişinin Ali Çiftçi (37) ve Sadık Toker (43) olduğu belirlendi. 34 BS 9699 plakalı otomobilde yaşamını yitiren 3 kişinin ise otomobilin sürücüsü Boysan Yakar (31), Zeliha Deniz (33) ve Mert Serçe (27) oldukları tespit edildi.

Şişli Belediyesi\'ni Sarsan Kaza! 5 Ölü 1 Yaralı

Son Dakika Güncel Şişli Belediyesi'ni Sarsan Kaza! 5 Ölü 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Genç: LGBT liler sahip çıkar anca. Bi fatiha bi dua okuyun. Geri Zekalılar. inandığınız din bunu gerektiriyor. 1 2 Yanıtla
  • OKULNUMARAM555Dİ: Bizim millet doguştan , görme, duyma, hissetme, düşünme engelli galiba....yada kendilerini ve başkalarini oyuncak saniyorlar...yada bile bile intihara ve öldürmeye gidiyorlar???? Akil erdiremedim bizim bu millete....hergün kaza, tecavüz, cinayet, intihar v.s... Diziler, filmler, müzikler, klipler, sinemalar v.s hep boş şeylerdir...insanlari oyalamak ve uyutmak icin icat edilmìştir.... 1 0 Yanıtla

Advertisement