Siyasetin Ünlü İsimleri Denizli'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

Siyasetin Ünlü İsimleri Denizli'ye Geliyor

Siyasetin Ünlü İsimleri Denizli\'ye Geliyor

Denizli, gelecek hafta siyasetin önemli isimlerini ağırlayacak.

02.05.2013 12:56

Denizli, gelecek hafta siyasetin önemli isimlerini ağırlayacak. Uluslararası Politika Akademisi'nin (UPA) 1'inci Siyaset Okulu organizasyonu Denizli Genç İşadamları Derneği işbirliğiyle 6- 8 Mayıs tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Siyaset Okulu'nda Adnan Keskin, Süheyl Batum, Murat Karayalçın, Osman Pamukoğlu, Oktay Vural, Muharrem İnce, Nihat Zeybekci, Zeki Sezer, Gültekin Uysal, Cem Toker gibi önemli siyaset adamları konuşma yapacak.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek UPA 1'inci Siyaset Okulu konukları arasında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel başta olmak üzere gazeteciler de yer alacak.

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, önemli bir etkinliğin altına imza atıldığını belirterek, "Denizli, imkanları dar ama siyasete meraklı üniversite öğrencileriyle, Anadolu insanıyla, Türkiye'nin geçmişten günümüze uzanan sorunlara politik ve akademik yaklaşımlar getirilecek bir etkinliğe ev sahipliği yapacak" dedi. Çaputçu, siyaset okulunun üniversite öğrencilerini hedef kitle olarak belirlediğini söyledi.

Pamukkale Üniversitesi'nde katılımcı öğrenciler için stant açıldı.

ONB(İÖ/COŞ) - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siyasetin Ünlü İsimleri Denizli'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement