Sobadan Zehirlenen Aileyi Komşuları Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Sobadan Zehirlenen Aileyi Komşuları Kurtardı

Sobadan Zehirlenen Aileyi Komşuları Kurtardı

Denizli'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Hediye Togan ile oğulları Ferit ile Mesut'u, komşuları kurtardı.

07.01.2013 16:16  Güncelleme: 16:23

Denizli'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 32 yaşındaki Hediye Togan ile oğulları 9 yaşındaki Ferit ile 10 yaşındaki Mesut'u, komşularının dikkati ölümden kurtardı.

Korucuk Mahallasi'nde tek katlı müstakil evde yaşayan Togan Ailesi'nin sabah evden hiç çıkmaması komşularının dikkatini çekti. Merak eden komşuları, bugün saat 09.00 sıralarında pencereden baktıklarında, Hediye Togan ve oğulları Mesut ile Ferit Togan'ın yataklarında hareketsiz şekilde olduklarını farketti. Pencereye vurmalarına rağmen anne ve iki oğlunu uyandıramayan komşuları, bir terslik olduğundan şüphelenip, kilitli olmayan kapıyı açarak eve girdi. Yarı baygın oldukları belirlenen anne ile oğullarını hemen dışarı çıkaran komşuları bir yandan da 112 Acil Servis'i arayıp, yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, odadaki kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen anne ve iki oğluna ilk müdahalede bulunup, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Oksijen tedavisi uygulanan Hediye Togan ve iki oğlunun sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sobadan Zehirlenen Aileyi Komşuları Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement