Söke - Eli Bıçaklı Madde Bağımlısının Yaşattığı Korku Kamerada - Son Dakika
Son Dakika Logo

Söke - Eli Bıçaklı Madde Bağımlısının Yaşattığı Korku Kamerada

Söke - Eli Bıçaklı Madde Bağımlısının Yaşattığı Korku Kamerada
16.07.2016 10:41

Eli bıçaklı madde bağımlısının yaşattığı korku kameradaBurhan CEYHAN/ SÖKE (Aydın), (DHA) - AYDIN'ın Söke İlçesi'nin en işlek yerlerinden İstasyon Caddesi'nde, hafta başında elinde bıçakla bir çocuk ile bir köpeği yaralayan madde bağımlısı 35 yaşındaki Cüneyt Müncük'ün çevreye korku saçtığı anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Eli bıçaklı madde bağımlısının yaşattığı korku kamerada

Burhan CEYHAN/ SÖKE (Aydın), (DHA) - AYDIN'ın Söke İlçesi'nin en işlek yerlerinden İstasyon Caddesi'nde, hafta başında elinde bıçakla bir çocuk ile bir köpeği yaralayan madde bağımlısı 35 yaşındaki Cüneyt Müncük'ün çevreye korku saçtığı anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Söke'de geçen pazartesi akşamı, bir elinde uyuşturucu madde, diğerinde ekmek bıçağıyla dolaşan Cüneyt Müncük, annesinin yanındaki 9 yaşındaki Hazal Sürer ile bir köpeği bıçakladı, çevredekilere korkulu anlar yaşattı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sürer, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kaçan köpeğin ise sağlık durumu hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan Cüneyt Müncük, sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

Cüneyt Müncük'ün ilçenin en işlek caddelerinden birinde rahat tavırlarla çevreye saldığı korku, bir işyerinin kamerasına yansıdı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söke - Eli Bıçaklı Madde Bağımlısının Yaşattığı Korku Kamerada - Son Dakika


Advertisement