Önceki gün Adana Kozan Kuyubeyli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın 40 saattir kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Dün ara verilen havadan müdahaleye sabahın erken saatlerinde kaldığı yerden devam edildi.
Bölgedeki yangın söndürme helikopterleri, alevlerin ilerlemesini durdurmaya çalışıyor. Adana ve çevre illerden gelen 153 arazöz ve çok sayıda personel de karadan yangının genişlemesini önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaban hayatını da olumsuz etkilediği gözlenen yangında bir çok hayvan da telef oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gün boyu yangın bölgesine gelerek incelemeler yapmıştı. Bakan Pakdemir, sabahtan itibaren gece boyunca yangın bölgesinde koordinasyonu sağladı. Uydu bağlantısı ile yangın bölgesini izleyerek ekiplere bilgi verdi.




Son Dakika › Güncel › Adana'da 40 saati aşkın süredir devam eden yangına yeni günle birlikte havadan müdahale başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.