Son dakika haberi! Adıyaman'da şehitler için mevlit okutuldu - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Adıyaman'da şehitler için mevlit okutuldu

Son dakika haberi! Adıyaman\'da şehitler için mevlit okutuldu

Gelen son dakika haberlerine göre Adıyaman'da şehit düşen, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yılmaz Özer, jandarma uzman çavuşlar Mehmet Kürşat Yılmaz, Tuncer Doğan ve Oğuzhan Tekerek şehadetinin üçüncü yılında Mevlid-i şerifle anıldı.

16.08.2021 15:08  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da şehit düşen, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yılmaz Özer, jandarma uzman çavuşlar Mehmet Kürşat Yılmaz, Tuncer Doğan ve Oğuzhan Tekerek şehadetinin üçüncü yılında Mevlid-i şerifle anıldı.

2016 yılında merkeze bağlı Dağ Kuyucak Köyü kırsalında icra edilen operasyon esnasında güvenlik güçlerine takviye için giden jandarmaya ait zırhlı aracın geçişi sırasında bölücü terör örgütü mensuplarının daha önce yola döşedikleri EYP'nin patlatılması sonucu şehit jandarma personelleri için Yeni Pınar Camiinde mevlidi şerif okutuldu.

Duaların edildiği programa Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkan Vekili Şerif Ayaz, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, bazı kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli ile vatandaşlar katıldı.

Cami çıkışında katılımcılara ikramda bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Adıyaman'da şehitler için mevlit okutuldu - Son Dakika


Advertisement