Sosyalist Enternasyonal Konseyi İstanbul'da Toplanacak - Son Dakika
Güncel

Sosyalist Enternasyonal Konseyi İstanbul'da Toplanacak

Sosyalist Enternasyonal Konseyi İstanbul\'da Toplanacak

Sosyalist Enternasyonal (SE) Konsey toplantısı, 11 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul'da CHP'nin evsahipliğinde yapılacak.

07.11.2013 13:04

Sosyalist Enternasyonal (SE) Konsey toplantısı, 11 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul'da CHP'nin evsahipliğinde yapılacak. Toplantıda SE Başkanı Yorgo Papandreu, CHP Genel Başkanı ve SE Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu ile SE Genel Sekreteri Luis Ayala birer konuşma yapacak.

Sosyalist Enternasyonal Konsey toplantısında "polis şiddeti mağdurları ve sivil toplum örgütleri" katılımıyla "Gezi Parkı" eylemleri konulu bir sunum yapılacak.

10-11-12 Kasım günleri İstanbul'da CHP'nin evsahipliğinde yapılacak Sosyalist Enternasyonal Konsey toplantısında, özellikle "Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da Demokrasi Mücadelesinde Yaşanan Kriz ile Barış ve Güvenliği Tehdit Eden Çatışmalar" ile "Büyüme, İstihdam ve Eşitlik Öncelikli Küresel Bir Ekonomi ve Yeni Bir Kalkınma Ajandası için Merkez Sol Söylemin Yenilenmesi" konularında oturumlar yapılacak, aile fotoğrafı çekilecek.

12 Kasım 2013 Salı günü ise SE Genel Sekreteri Ayala raporunu sunacak, arkasından, SE İdari ve Mali İşler Komitesi Raporu, Etik Komitesi Raporu ile Bölgesel ve Tematik Komiteler Raporu değerlendirilecek.

Hilton İstanbul'da çalışmalarını tamamlayacak olan Sosyalist Enternasyonal Konseyi toplantısının son gününde, bildirge ve kararların kabulünden sonra, bir sonraki konsey toplantısının yeri ve zamanı da belirlenecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sosyalist Enternasyonal Konseyi İstanbul'da Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement