Elazığ'da amatör lig maçında tribündeki kavgayı yatıştıran polisten taraftara "üçlü" şov! O anlar kameralarda... - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da amatör lig maçında tribündeki kavgayı yatıştıran polisten taraftara "üçlü" şov! O anlar kameralarda...

Elazığ'da, amatör lig maçında taraftarlar arasında çıkan tartışmayı yatıştıran trafik polisi, daha sonra tribünlere dönerek taraftara üçlü çektirdi. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen bu anlar, sosyal medyada gündem oldu.

07.11.2022 19:28  Güncelleme: 20:37

Elazığ'da, amatör lig maçında taraftarlar arasında çıkan tartışmayı yatıştıran trafik polisi, ardından 'üçlü' çektirdi. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen bu anlar, sosyal medyada ilgi gördü. Elazığ'da 1'inci Amatör Lig'de mücadele eden Hicret Gençlik Spor ile Sanayi Sitesi Spor, 5'inci haftada karşı karşıya geldi.

ARAYA GİRİP SAKİNLEŞTİRDİ

Mücadele, Hicret Gençlik Spor'un 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Maç sırasında tribünde taraftarlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Maçta görevli polis memurları, araya girerek taraftarları sakinleştirdi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Tartışmanın ardından trafik polisinin taraftarlara üçlü çektirmesi, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bu anlar, sosyal medyada paylaşılınca çok sayıda beğeni aldı.

Elazığ\'da amatör lig maçında tribündeki kavgayı yatıştıran polisten taraftara "üçlü" şov! O anlar kameralarda...
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da amatör lig maçında tribündeki kavgayı yatıştıran polisten taraftara 'üçlü' şov! O anlar kameralarda... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement