St. Petersburg'dan Türkiye'ye İlk Charter Seferi İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

St. Petersburg'dan Türkiye'ye İlk Charter Seferi İptal Edildi

Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana Rusya'dan Türkiye'ye uçacak olan ilk charter seferinin iptal edildiği duyuruldu.

07.07.2016 19:22

Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana Rusya'dan Türkiye'ye uçacak olan ilk charter seferinin iptal edildiği duyuruldu.

Rusya'da Türkçe yayın yapan Gazetem gazetesinde yer alan habere göre bugün St. Petersburg Pulkovo havaalanından saat 15.00'te Antalya'ya uçması planlanan Katekavia şirketine ait Azur Air markası altında ZF 8877 sefer sayılı uçuşun iptal edildiği duyuruldu. Uçuşun iptal edildiğine dair bilgi havaalanın internet sayfasından duyuruldu.

St. Petersburg merkezli yayın organı Fontanka'nın verdiği bilgiye göre Anex Tour, Antalya turları için biletleri sattı, ancak havayolu şirketi beklendiği üzere Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya)'ndan charter uçuşlar için gerekli izin çıkmayınca sefer iptal edildi. Haberde Anex Tour'un turistlere bilet farkını ödeyerek tarifeli uçuşla Antalya'ya göndermeyi teklif ettiği belirtildi.

Daha önce basında Antalya'ya ilk charter uçuşun Moskova Domodedovo havalanından gerçekleştirileceği ve uçağın 8 Temmuz sabahı Antalya'ya ineceği duyurulmuştu.

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği Basın Sekreteri İrina Tyurina, Rusya ve Türkiye arasında charter seferlerinin ne zaman başlayacağının belli olduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını, çünkü bunun için Rusya Federal Havacılık Ajansı (Rosaviatsiya) kararını açıklaması gerektiğini bildirdi. - Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel St. Petersburg'dan Türkiye'ye İlk Charter Seferi İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement