Süpürgesi ile Köpeğe Masaj Yapan Temizlik İşçisi Konuştu - Son Dakika
Güncel

Süpürgesi ile Köpeğe Masaj Yapan Temizlik İşçisi Konuştu

Süpürgesi ile köpeğe masaj yapan temizlik işçisi konuştuKOCAELİ - Kocaeli'nin Derince ilçesinde yolda uyuyan köpeğe süpürgesi ile masaj yaparken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen temizlik görevlisi Hüseyin Solmaz İHA'ya konuştu.

07.07.2018 16:12

Süpürgesi ile köpeğe masaj yapan temizlik işçisi konuştu

KOCAELİ - Kocaeli'nin Derince ilçesinde yolda uyuyan köpeğe süpürgesi ile masaj yaparken vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen temizlik görevlisi Hüseyin Solmaz İHA'ya konuştu. Hayvanları çok sevdiğini söyleyen Solmaz, onlara eziyet edenlere tepki gösterdi.

Edinilen bilgilere göre olay Derince Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana gelmişti. Caddeyi süpüren bir belediye temizlik görevlisi Hüseyin Solmaz, caddede uyuyan bir köpeğin yanına gelmişti. Bir süre köpeğin etrafını süpüren Solmaz, daha sonra süpürgesi ile köpeğe masaj yapmaya başlamıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise o a anları cep telefonları kaydetmişti.

Hayvanlara eziyet edenlere tepki gösterdi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaklaşık 11 yıldır temizlik görevlisi olarak sokakları temizlediğini söyleyen Hüseyin Üzülmez, o anaları İhlas haber Ajansı muhabirine anlattı. Her zaman hayvanları korumaya çalıştığını söyleyen, görevinin sokakları temizlemek olduğunu ancak o süpürgesi ile sokak hayvanlarını temizlediğini, onları beslediğini ifade etti. Hayvanlara eziyet edenlere karşı hayvanlara eziyet eden insanlara tepki gösteren Solmaz, hayvanların insanın bir parçası olduğunu belirtti.

"Ben sabah işe geldiğim zaman onlar beni sokakta karşılarlar"

Çocukluğundan beri hayvanlara karşı sürekli sevgi gösterdiğini söyleyen Hüseyin Solamaz,, "Bu hayvan sevgisi benim rüyamda, gönlümde var. Hayvanlara karşı sevgi dedelerimizden babalarımızdan geliyor. Hayvan demek, insan demektir. Hayvana vuran hayvanlar kırılsın. İnsanlar, hayvanlardan ne istiyor? Ben bu vicdansızlara sesleniyorum. Ben buraya geldiğim zaman bu köpekleri süpürüyorum, temizliyorum. Onlar benim can arkadaşım, ben de onların. Ben sabah işe geldiğim zaman onlar beni sokakta karşılarlar" dedi.

"Hayvan demek; insan demek, evlat demek"

Hayvanlara karşı içten gelen bir sevgi beslediğini belirten Solmaz, "Bu içten gelen bir sevgi. Ben köpek de kedi de besledim. Şu an hayvanlara bakıyorum evimde. Hayvanlara karşı eziyet gösterenleri anlamıyorum. Bu hayvanların ağzı var, dili yok. Bunlar insan gibi konuşamıyor. İnsanlardan isteğim vicdanlarının seslerini dinlesin, bu hayvanlara eziyet etmesin. Günah, bu hayvanlara yapılamaması gereken şeyler bunlar. Beni gören insanlar, 'Helal olsun sana. Hem hayvanı, hem köpeği temizliyorsun' diyorlar. Şu hayvan demek; insan demek, evlat demek. Benim için bütün hayvanlar böyle" diye konuştu.

Solmaz'ın yaptığı hareketi takdirle karşılayan insanlar ise duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Süpürgesi ile Köpeğe Masaj Yapan Temizlik İşçisi Konuştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Süpürgesi ile Köpeğe Masaj Yapan Temizlik İşçisi Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement