Sur'da Şehit Olan Uzman Çavuş Kaplan'ın 7 Aylık Hamile Eşi Fenalaştı - Son Dakika
Güncel

Sur'da Şehit Olan Uzman Çavuş Kaplan'ın 7 Aylık Hamile Eşi Fenalaştı

Sur\'da Şehit Olan Uzman Çavuş Kaplan\'ın 7 Aylık Hamile Eşi Fenalaştı

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Osman Kaplan'ın Elazığ'da yaşayan 7 aylık hamile eşi Neslihan Kaplan, acı haberi alınca fenalaştı.

24.02.2016 17:54

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Osman Kaplan'ın Elazığ'da yaşayan 7 aylık hamile eşi Neslihan Kaplan, acı haberi alınca fenalaştı. Kaplan, hastaneye götürülerek bir süre tedavi altında tutuldu.

Elazığ Jandarma Tabur Komutanlığı'nda görevli 36 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Kaplan, bir süre önce geçici görevle Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı ve PKK'ya operasyonların sürdüğü Sur İlçesi'ne gönderildi. Uzman Çavuş Kaplan, bugün teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Acı haber şehidin eşi Neslihan Kaplan'a, çocukları Mustafa ve Yasin ile birlikte yaşadığı Elazığ'ın Sürsürü Mahallesi Halithoca Efendi Bulvarı üzerindeki Aspolat Sitesi'ndeki evlerinde verildi.

Haberi alan şehidin iki çocuk annesi ve 7 aylık hamile eşi Neslihan Kaplan, fenalaştı. İlk müdahalesi evin önünde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan Kaplan, daha sonra götürüldüğü hastanede bir süre tedavi altında tutuldu. Daha sonra evine dönen Kaplan'a Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin oturduğu siteye komşuları tarafından Türk bayrakları asıldı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sur'da Şehit Olan Uzman Çavuş Kaplan'ın 7 Aylık Hamile Eşi Fenalaştı - Son Dakika


Advertisement