TAKSİCİNİN ÖLDÜRÜLMESİNDE 2 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA TALEBİ - Son Dakika
Güncel

TAKSİCİNİN ÖLDÜRÜLMESİNDE 2 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA TALEBİ

FATİH'te taksi içinde kavga edip daha sonra da şoför Aydın Altun'u darbederek ölümüne neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si hakkında, 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklanma talep edildi.

09.01.2023 14:13  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FATİH'te taksi içinde kavga edip daha sonra da şoför Aydın Altun'u darbederek ölümüne neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si hakkında, 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklanma talep edildi. Savcılık, bir şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını istedi.

Olay, 8 Ocak Pazar gecesi saat 03.00 sıralarında, Fatih Çapa'da meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan şüpheliler Mert Avcı (20), Ferhat Güngör (33) ve Ebru Nur Gül (31), Taksim'de Aydın Altun'un (52) kullandığı taksiye bindi. Araç içerisinde kavga etmeye başlayan 3 şüpheli, kendilerini Fatih Çapa'da indirmek isteyen şoför Altun'a küfretti. Şoför, 3 şüpheliyle kavga etti. Aracı durduran şoförle şüphelilerle dışarda da kavga etmeyi sürdürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, tarafları doktor raporları alınması için hastaneye götürdü. Hastanede sabaha kadar tedavisi devam eden Aydın Altun, aldığı darbeler nedeniyle hayatını kaybetti. Olay güvenlik kameralarına da yansıdı.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Gözaltına alınan 3 şüpheli, bugün emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildiler. Savcılıkça ifadesi alınan şüphelilerden Mert Avcı ve Ferhat Güngör'ün, 'Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan tutuklanmaları talep edildi. Şüpheli Ebru Nur Gül için ise yurt dışına çıkış yasağı konularak, serbest bırakılması istendi. Şüpheliler, İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

TAKSİCİNİN ÖLDÜRÜLMESİNDE 2 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA TALEBİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TAKSİCİNİN ÖLDÜRÜLMESİNDE 2 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA TALEBİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement