Tarhan, Başkan Gibi Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Tarhan, Başkan Gibi Karşılandı

Tarhan, Başkan Gibi Karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Akmeşe ve civar köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

17.02.2014 09:57

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Akmeşe ve civar köy muhtarları ile yemekte bir araya geldi. Tarhan Akmeşe ve Tepebaşı'nda vatandaşlar tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılandı.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, önceki akşam İzmit'e bağlı Sultaniye Köyü Muhtarı İrfan Aktaş'ın organize ettiği yemekli programda Akmeşe ve çevre köylerinden 27 tane köy muhtarıyla bir araya geldi. Tarhan'ın yanı sıra CHP eski Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, İl Yöneticileri, İl SKM Sorumlusu Hasan Çelik, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

KÖYLÜYE TOHUM DESTEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan'ı muhtarlarla buluşturup, yörenin sorunlarını aktarmak organizasyon düzenleyen Sultaniye Köyü Muhtarı İrfan Aktaş,"Hepimizin bildiği gibi İl Genel Meclisleri artık kapatılıyor. İl Genel Meclisi'nin köylüye verdiği tohum desteği ne olacak. Büyükşehir olarak bu sorunumuza çözüm bulacak mısınız?. Akmeşe ve çevre köyleri olarak sulama göletinin biran önce yapılmasını istiyoruz. Hala köyümüze doğalgaz gelmedi. Akmeşe olarak bizlerde doğalgaz istiyoruz. Köy yollarımız dar ve trafik kazalarına neden oluyor. Bu sorunlara çözüm bekliyoruz" dedi.

TEK PROJE YAPAMADILAR

Sorunları büyük bir dikkatle dinleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Kocaeli rantçıların elinde. İlimizi rantçılardan kurtarmak amacıyla birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Kocaeli adeta rantçılar tarafından yönetiliyor. 10 yıllık süre içinde halkımıza yönelik tek bir proje bile yapamadılar. Büyükşehir yasasıyla köy tüzel kişiliğini kaldırdılar. Böyle bir yasayı kabul etmiyorum. Bunların ilk işi köy arazilerini belediye ye devretmek. Arkasında köy arazilerinin yüzde 40'ını ele geçirmek. Ama biz buna izin vermeyeceğiz "dedi.

YAPTIKLARIMIZI SATTILAR

Tepebaşı ve Akmeşe Köy Kıraathanesinde köy sakinleri ile buluşan Tarhan,"Bizim iktidarımızda kimse köylere dokunamayacak. Arazi vergileri gün geçtikçe arttırılıyor. Bunun önüne geçeceğiz. Belli bir çerçeve çizip köyleri koruma altına alacağız. Köyler korunmalı, yok edilmemeli. AKP şimdiye kadar ne yapıldıysa hepsini ya sattılar ya da kapattılar. Bizler üretiyoruz onlar tüketiyorlar" dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarhan, Başkan Gibi Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement