Koruma Talep Eden Eski Kız Arkadaşını Vurup İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Koruma Talep Eden Eski Kız Arkadaşını Vurup İntihar Etti

Koruma Talep Eden Eski Kız Arkadaşını Vurup İntihar Etti

Mersin Tarsus'ta 48 yaşındaki Şahin Demir, eski arkadaşı Serap D.'nin çalıştığı eczaneyi basıp genç kadını yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

08.04.2016 22:22  Güncelleme: 12:16

Mersin'in Tarsus ilçesinde, eski arkadaşı Serap D.'nin (33) çalıştığı eczaneye giden Şahin Demir (48), genç kadını silahla yaraladıktan sonra intihar etti. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

KORUMA TALEBİNDE BULUNMUŞTU

Olay, Eski Ömerli Mahallesi 1307 sokak üzerinde meydana geldi. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Tarsus Kızılay Aile Sağlık Merkezi karşısında bulunan bir eczanede çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi eczane teknisyeni Serap D.(33), iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptı. Bir süre sonra ikili arasında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılan Serap D, savcılığa giderek koruma talebinde bulundu.


PEŞİNDEN GİDİP DIŞARI ÇIKARDI

Yaşananlara sinirlenen Şahin Demir, Serap D.'den kendisine ait olduğunu iddia ettiği bir miktar altını geri istedi. Demir'in talebini olumlu karşılayan kadın, altınları hazırladığını ve Demir'in gelip almasını istedi. İkindi saatlerinde eczaneye gelen Demir, altını aldıktan sonra Serap D. ile tartışmaya başlayıp bir süre sonra üzerinde taşıdığı silahına sarılarak Serap D.'ye bir el ateş etti. Bu esnada eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan kadının peşinden koşan Demir, kadını sığınmak için girdiği eve girerek dışarı çıkardı.


ÖNCE KADINI SONRA KENDİNİ VURDU

Talihsiz kadınla birlikte yeniden kapı önüne çıkan Demir, Serap D.'nin sırtına isabet eden kurşun yarası nedeniyle yere yığılmasının ardından silahı kendisine doğrultup ateş ederek intihar etti. Mersin'de müteahhitlik yaptığı belirtilen Demir olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

OLAY ANI KAMERADA

Yaşanan olaylar, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, Demir'in kadına eczane içinde bie el teş ettiği ve talihsiz kadının eczaneden kaçıp bir eve sığındığı görülüyor. Demir'in de eve girmesinde kısa bir süre sonra kapıda beliren genç kadın yere yığılıyor. Kadının yere düştüğünü gören Demir ise silahı kafasına dayayıp intihar ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koruma Talep Eden Eski Kız Arkadaşını Vurup İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement