Tarsus belediyesi'nin 29 Mart'ta 11'incisini düzenleyeceği Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu'nun tüm hazırlıklar tamamlandı.
Bugüne kadar 11 farklı ülkeden yüzlerce sporcunun maratona katılmak için başvuruda bulunduğu yarı maratonla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şevket Can, şunları söyledi:
"Tarsus Yarı Maratonu, ülkemizdeki en büyük yarı maraton organizasyonlardan biridir. 29 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu ve Halk Koşusu'nda tüm Tarsusluları yanımızda görmek istiyoruz. Yarı maratondan sonra düzenlenecek konserde ünlü pop sanatçısı Emre Aydın'da sahneye çıkacak."
Yarı maratona Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Etiyopya, Almanya, Finlandiya, İngiltere, Fransa, Peru, İspanya, Kenya, Rusya ve Fas'dan sporcuların katılacağı bildirildi. - Tarsusmersin
Son Dakika › Güncel › Tarsus Yarı Maratonu 29 Mart Pazar Günü Koşuluyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?