Tavros, 2 Yılda 400 Milyon Euro Yatırım Yapmayı Planlıyor - Son Dakika
Güncel

Tavros, 2 Yılda 400 Milyon Euro Yatırım Yapmayı Planlıyor

Tavros, 2 Yılda 400 Milyon Euro Yatırım Yapmayı Planlıyor

Tavros Yatırım Holding, Türkiye ile yurt dışında büyük otel ve gayrimenkul projeleri geliştiriyor.

18.01.2014 11:28

Tavros Yatırım Holding, Türkiye ile yurt dışında büyük otel ve gayrimenkul projeleri geliştiriyor.

Türkiye'de ilk yatırımını Denizli'de Dedeman Park Oteli'ni açarak gerçekleştiren Tavros; 2 yılda turizm ve gayrimenkul geliştirme sektörüne 400 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor.

2009 yılında gayrimenkul ile turizm sektöründe özgün ve büyük projeler gerçekleştirmek amacıyla kurulan Tavros Yatırım Holding, Türkiye, Rusya, Özbekistan ve Kazakistan'da otel yatırımlarıyla dikkati çekiyor. Şu anda mevcut 2 oteli bulunan Tavros, bu yıl ve 2015'te sektöre 400 milyon euro yatırım yapmayı planlıyor.

İstanbul'da ilk proje ise Ataköy'de gerçekleştirilecek.

Tavros'un şu anda 4 büyük otel yatırımı olduğunu belirten Tavros İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya, "Tavros, Türkiye'de ilk yatırımını Denizli'de gerçekleştirdi. Burada Dedeman Park Denizli Oteli'ni yaptık. Tavros'un şu anda bir de Özbekistan'da Dedeman Silk Road Tashkent adıyla bir oteli mevcut. İstanbul'daki ilk projemizi ise, Ataköy'de gerçekleştiriyoruz. Burada bölgeye değer katacak, üst segmentte müşteri için Ataköy'ü çekim merkezi haline getirecek kaliteli bir otel ve gayrimenkul projemiz olacak. Otelin işletmesi için Hyatt Regency markası ile anlaştık. Otelin hemen yanında ise 'The Residence Tavros' adıyla gayrimenkul projemiz yer alacak. Hyatt Regency İstanbul Ataköy Oteli'ni bu yılın Temmuz ayında açacağız" dedi.

Döşkaya, Tavros olarak yatırımcı kimliklerini koruyacaklarını, işletme için ise uluslararası markalar ile işbirliği yapacaklarını dile getirdi. Samsun'da bu yıl açılacak otel yatırımlarında Wyndham Hotels&Resorts markalarından Ramada Encore ile çalışacaklarını ifade eden Döşkaya Tavros'un otel işletmeciliğinde; Hyatt International (Europe Africa Middle East), LLC, Dedeman Hotels & Resorts International ve Ever Group ile işbirliği yaptığını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tavros, 2 Yılda 400 Milyon Euro Yatırım Yapmayı Planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement