Tbf Başkanı Erdenay "Ekrem Memnun Olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda En İyi Dereceyi... - Son Dakika
Güncel

Tbf Başkanı Erdenay "Ekrem Memnun Olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda En İyi Dereceyi...

Tbf Başkanı Erdenay "Ekrem Memnun Olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası\'nda En İyi Dereceyi...

Tbf Başkanı Erdenay "Ekrem memnun Olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda en iyi dereceyi yakalayacaktır""Yabancı kuralı sadece federasyonla ilgili değil"Mustafa AKIN, İstanbul (DHA)Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Ekrem Memnun'un olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda en iyi dereceyi yakalayacak hocanın olduğunu dile getirdi.

12.05.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tbf Başkanı Erdenay "Ekrem memnun Olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda en iyi dereceyi yakalayacaktır"

"Yabancı kuralı sadece federasyonla ilgili değil"

Mustafa AKIN, İstanbul (DHA)

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Ekrem Memnun'un olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda en iyi dereceyi yakalayacak hocanın olduğunu dile getirdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın medya günü öncesi açıklamalarda bulundu. Erdenay, hazırlık döneminin ilk günü olduğunu ve Ekrem Memnun ile anlaşmaya vardıklarını hatırlatarak, "Şu ana kadar hiçbir takımımız takım sporunda olimpiyat kotalarını geçmeyi başaramadı. İnşallah kadın milli takımımız bunu bir ilk olarak yapacak. 13-19 Haziran tarihlerinde Fransa'da yapılacak oyunlar sonunda ben takımımızın olimpiyatlarda yer alacağına inanıyorum. 3 tane daha oyuncumuz katılacak, onlarla birlikte Slovenya'ya gidecekler, başarılar diliyorum" dedi.

"OLİMPİYATLARDA VE AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA EN İYİ DERECEYİ YAKALAYACAK OLAN EKREM MEMNUN"

Ekrem Memnun'un Galatasaray'daki yoğun dönemden dolayı ayrıldığını hatırlatan Harun Erdenay, "Daha sonra Aziz hoca takımın başına geçti. Ekrem hoca Galatasaray'la sözleşmesini karşılıklı olarak fesih edince biz de bu takımı olimpiyatlar ve Avrupa Şampiyonası'nda en iyi dereceyi yakalayacak olanın Ekrem hoca olacağına inandığımız için anlaştık" şeklinde ifadeler kullandı.

"YABANCI KURALI SADECE FEDERASYONLA İLGİLİ DEĞİL"

Türkiye'deki yabancı kuralı ile ilgili de konuşan Harun Erdenay, "Yabancı kuralında iş sadece federasyonda değil, paydaşlarımız olan kulüpler. 16 kulüp içinde 15'inin isteği ile gelen bir kural 6 yabancılı sistem. Kulüpler düzeyinde gerçekten başarıya ulaştırıyor. Tabii ki Türk oyuncuların oynama süreleri azalıyor. Fakat bunu hep beraber; coachlar, kulüpler ve yöneticilerin hedefi ile nonlar coachları destekleyecekler ve genç oyuncular da iyi performans sergileyerek bu formadaki şanslarını almaya çalışacaklar" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tbf Başkanı Erdenay 'Ekrem Memnun Olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonası'nda En İyi Dereceyi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement